Бузині необхідно "відбузити". Перед вживанням ягід їм дають трохи забродити, потім бродіння зупиняється спиртом або кип'ятінням. Так рекомендують народні знахарі.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
фарм
111.08.13, 18:28
Чомусь мені вони не подобаються, із-за того, як пахнуть...
, але це ніяк не зменшує достоїнств бузини![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Hrab
211.08.13, 20:50Відповідь на 1 від фарм
Бузити потім не хочеться?
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
фарм
311.08.13, 21:12Відповідь на 2 від Hrab
Ні, не хочеться
, я й без бузини спокійна та врівноважена по натурі![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
Hrab
411.08.13, 22:38Відповідь на 3 від фарм
K-ATRIN
517.08.13, 01:45
Hrab
617.08.13, 15:17Відповідь на 5 від K-ATRIN
Гість: ЗАМИР
729.08.13, 15:02
Вареннячко з неї смачне, але обережно з ним потрібно![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
Hrab
829.08.13, 15:13Відповідь на 7 від Гість: ЗАМИР