анонім
119.07.10, 17:09
Ммммм...Який цікавий овоч Люблю з них "човники" з сиром робити
Гість: Оревуар
220.07.10, 08:40
картопля також заморська... Ну та не важно. Фотка дуже класна
Natusja_
320.07.10, 11:29
баклажан гарненький, але чого ти поряд з ним розвів хопту
V4
420.07.10, 19:48Відповідь на 2 від Гість: Оревуар
Спасибі
520.07.10, 19:49Відповідь на 3 від Natusja_
По-перше то цибуля. А по-друге - щоб сусіди не бачили!
620.07.10, 22:32Відповідь на 5 від V4
ага...та щось листочки здались плоскими...подумала хопта...а то маскування, як виявилось
vvvita
721.07.10, 14:50Відповідь на 1 від анонім
мабуть дуже смачно
821.07.10, 14:58Відповідь на 7 від vvvita
смачнояк відбивні по-французьки тіки щось я видно роблю не так, бо начинка солодка, а вони якісь гіркі стають
921.07.10, 15:29Відповідь на 7 від vvvita
Якщо приготувати і з'їсти - то звісно смачно)
1021.07.10, 18:06Відповідь на 7 від vvvita
Баклажани розрізати вздовж, на півгодини помістити в солону воду, щоб вийшла гіркота. З получившишся човників маленькою ложкою вийняти м'якоть, нарізати маленькими кубиками, такими ж кубиками нарізати шинку, помідор, сир, зелень. Човники збризнути олією, наповнити "фаршем" Посолити, посипати тертим сиром, випікати в духовці 30 хвилин.
Україна, Тернопіль
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
119.07.10, 17:09
Ммммм...Який цікавий овоч
Люблю з них "човники" з сиром робити
Гість: Оревуар
220.07.10, 08:40
картопля також заморська... Ну та не важно. Фотка дуже класна
Natusja_
320.07.10, 11:29
баклажан гарненький, але чого ти поряд з ним розвів хопту
V4
420.07.10, 19:48Відповідь на 2 від Гість: Оревуар
Спасибі
V4
520.07.10, 19:49Відповідь на 3 від Natusja_
По-перше то цибуля. А по-друге - щоб сусіди не бачили!
Natusja_
620.07.10, 22:32Відповідь на 5 від V4
ага...та щось листочки здались плоскими...подумала хопта...а то маскування, як виявилось
vvvita
721.07.10, 14:50Відповідь на 1 від анонім
мабуть дуже смачно
анонім
821.07.10, 14:58Відповідь на 7 від vvvita
смачнояк відбивні по-французьки тіки щось я видно роблю не так, бо начинка солодка, а вони якісь гіркі стають
V4
921.07.10, 15:29Відповідь на 7 від vvvita
Якщо приготувати і з'їсти - то звісно смачно)
анонім
1021.07.10, 18:06Відповідь на 7 від vvvita
Баклажани розрізати вздовж, на півгодини помістити в солону воду, щоб вийшла гіркота. З получившишся човників маленькою ложкою вийняти м'якоть, нарізати маленькими кубиками, такими ж кубиками нарізати шинку, помідор, сир, зелень.
Човники збризнути олією, наповнити "фаршем"
Посолити, посипати тертим сиром, випікати в духовці 30 хвилин.