А як їх правильно готувати на зажарку??
Спочатку відварити 20 хв. на слабкому вогні, а потім смажити. Вони і солені смачні, а десь читав навіть, що молоді екземпляри можна сирими їсти, але вони досить гіркі За харчовою цінністю - це гриб першої категорії - майже на рівні з білим
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
18.01.11, 22:04
Ах, рыжик!
g-r-i-b-n-i-k
28.01.11, 22:08Відповідь на 1 від анонім
Он самый!
trifolium
32.02.11, 21:28
g-r-i-b-n-i-k
42.02.11, 21:43Відповідь на 3 від trifolium
vova13
524.04.11, 18:33
А як їх правильно готувати на зажарку??
g-r-i-b-n-i-k
624.04.11, 20:54Відповідь на 5 від vova13
Спочатку відварити 20 хв. на слабкому вогні, а потім смажити. Вони і солені смачні, а десь читав навіть, що молоді екземпляри можна сирими їсти, але вони досить гіркі За харчовою цінністю - це гриб першої категорії - майже на рівні з білим
vova13
724.04.11, 22:25Відповідь на 6 від g-r-i-b-n-i-k
Дякую за відповідь.
Стандартний рецепт...
Викторьюшка
823.05.11, 18:04
Чудо
g-r-i-b-n-i-k
923.05.11, 18:07Відповідь на 8 від Викторьюшка
Викторьюшка
1023.05.11, 18:15Відповідь на 9 від g-r-i-b-n-i-k