Головне щоб ковбаса справжняСПРАВЖНЯ - це ЯК?
Нагадаю, що навіть в ковбасах ціною більше 80-120 грн - до 50% ГМОшної СОЇ, процентів 20-30 "сіські-піські-сухожилля-шкіра" після ВАКУУМНОЇ переробки (розбиваеться в ПИЛ!), ну і ще для гурманів - 20-30% МЯСА КУСОЧКАМИ!
---
Отож, якщо хочеться чогось МЯСНОГО - то замість 1 кг ковбаси з 120 грн - купіть ДВА КІЛО СВІЖОГО МЯСА - та й зробіть РЕАЛЬНИЙ ШАШЛИК по моему рецепту - http://cook.i.ua/user/295100/247/ - у пивному, помідорному або чайному маринаді!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Лесь Кавун
110.08.12, 12:14
зразу видно, що ви мали у дитинстві дуже гарного інструктора по туризму
Горянка
210.08.12, 12:35
Головне щоб ковбаса справжня
анонім
310.08.12, 12:39
Смакота!
uraha
410.08.12, 12:49
Гість: lyo Dnepr
510.08.12, 15:40Відповідь на 4 від uraha
Waldhuter
610.08.12, 16:26
Богдан Ляшко
710.08.12, 16:30Відповідь на 2 від Горянка
СПРАВЖНЯ - це ЯК?Нагадаю, що навіть в ковбасах ціною більше 80-120 грн - до 50% ГМОшної СОЇ, процентів 20-30 "сіські-піські-сухожилля-шкіра" після ВАКУУМНОЇ переробки (розбиваеться в ПИЛ!), ну і ще для гурманів - 20-30% МЯСА КУСОЧКАМИ!
---
Отож, якщо хочеться чогось МЯСНОГО - то замість 1 кг ковбаси з 120 грн - купіть ДВА КІЛО СВІЖОГО МЯСА - та й зробіть РЕАЛЬНИЙ ШАШЛИК по моему рецепту - http://cook.i.ua/user/295100/247/ - у пивному, помідорному або чайному маринаді!
pike1979
810.08.12, 20:36
супер!
Vlad-Mier
910.08.12, 20:53
* beer2*
KroshkaKoshka
1010.08.12, 21:18