Гарячий сніданок / карпати
Гарячий сніданок

Коментарі

110.08.12, 12:14

зразу видно, що ви мали у дитинстві дуже гарного інструктора по туризму

    210.08.12, 12:35

    Головне щоб ковбаса справжня

      анонім

      310.08.12, 12:39

      Смакота!

        410.08.12, 12:49

          Гість: lyo Dnepr

          510.08.12, 15:40Відповідь на 4 від uraha

            610.08.12, 16:26

              710.08.12, 16:30Відповідь на 2 від Горянка

              Головне щоб ковбаса справжняСПРАВЖНЯ - це ЯК?
              Нагадаю, що навіть в ковбасах ціною більше 80-120 грн - до 50% ГМОшної СОЇ, процентів 20-30 "сіські-піські-сухожилля-шкіра" після ВАКУУМНОЇ переробки (розбиваеться в ПИЛ!), ну і ще для гурманів - 20-30% МЯСА КУСОЧКАМИ!
              ---
              Отож, якщо хочеться чогось МЯСНОГО - то замість 1 кг ковбаси з 120 грн - купіть ДВА КІЛО СВІЖОГО МЯСА - та й зробіть РЕАЛЬНИЙ ШАШЛИК по моему рецепту - http://cook.i.ua/user/295100/247/ - у пивному, помідорному або чайному маринаді!

                810.08.12, 20:36

                супер!

                  910.08.12, 20:53

                  * beer2*

                    1010.08.12, 21:18

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна