КАРАМБОЛА. Сочный, мясистый плод приятного кисло-сладкого вкуса. Формой - вытянутый, угловатый, с сильно выступающими ребрами. В спелом виде имеет янтарную окраску. Используется для варений, консервирования, желе. Как и киви, карамболу называют "китайским крыжовником".
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
aleksandrinna
122.04.11, 02:54
Oks@nit@
222.04.11, 03:04Відповідь на 1 від aleksandrinna
МУЖ-чина
322.04.11, 04:03
Левус
422.04.11, 06:35
Цікаві плоди з таким яскравим кольором
tamagochi
522.04.11, 07:51
+
Кислица
622.04.11, 14:28
Гість: __Natali
722.04.11, 18:44
Меня аж заинтересовало такая фрукта... или овощ...
Oks@nit@
822.04.11, 22:00Відповідь на 3 від МУЖ-чина
дякую!
Oks@nit@
922.04.11, 22:14Відповідь на 4 від Левус
Так, цікаві і формою, і смаком, і кольором
Oks@nit@
1022.04.11, 22:19Відповідь на 5 від tamagochi
Спасибо большое