буду знать, як звати цю квітку-україночку!Це скоріш за все пасльон червоний. Він Отруйний. А ягоди пасльону чорного на україні здавна вживали у їжу. Їх сушили, їли свіжими, варили вареники.
Про гриби. Отримав масу задоволення від тихого полювання. Результат у готовій продукції такий. Замариновано 9 літрів білих грибів, 3,5 - підосичників. Посушених білих натоптано трилітрову банку.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Driver_AV
120.09.11, 14:55
красота!
верь
220.09.11, 14:55
+ напоминает что-то из семейства пасленовых.
Мреє DAD
320.09.11, 14:56
Паслін.
AG_IriSka
420.09.11, 14:56Відповідь на 1 від Driver_AV
AG_IriSka
520.09.11, 14:57Відповідь на 2 від верь
спасибо
AG_IriSka
620.09.11, 14:57Відповідь на 3 від Мреє DAD
буду знать, як звати цю квітку-україночку!
AG_IriSka
720.09.11, 14:58Відповідь на 3 від Мреє DAD
Як грибочки? Багато назбирали?
верь
820.09.11, 14:59Відповідь на 5 від AG_IriSka
Мреє DAD
920.09.11, 15:04Відповідь на 6 від AG_IriSka
Це скоріш за все пасльон червоний. Він Отруйний. А ягоди пасльону чорного на україні здавна вживали у їжу. Їх сушили, їли свіжими, варили вареники.Про гриби. Отримав масу задоволення від тихого полювання. Результат у готовій продукції такий. Замариновано 9 літрів білих грибів, 3,5 - підосичників. Посушених білих натоптано трилітрову банку.
wz
1020.09.11, 15:08