я їзджу 2 рази в тиждень у Карпати, але в різні місця, бо дуже люблю карпатські краєвиди; а гриби і ягода, то це так ... свого роду "дарунок долі" ... і постійно вертаюся чомусь з повним рюкзаком ...
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Лесь Кавун
122.08.12, 16:29
брусниця цього року вродила на славу я її перетерту з цукром люблю більше ніж чорницю
gred
222.08.12, 16:31
Лесь Кавун
322.08.12, 16:41Відповідь на 2 від gred
на високогірних полонинах її практично ніхто не збирає; питаю місцевих - Чому ??? А вони кажуть, та то далеко треба йти !!!
gred
422.08.12, 16:44Відповідь на 3 від Лесь Кавун
Купить ведь легче. Я так ежевику в Крымских горах собирал. Ни один местный в горы не полезет.
lesya )))
522.08.12, 17:36
Наска
622.08.12, 18:56
Брусничка!!!!
Лесь Кавун
722.08.12, 18:59Відповідь на 4 від gred
я їзджу 2 рази в тиждень у Карпати, але в різні місця, бо дуже люблю карпатські краєвиди; а гриби і ягода, то це так ... свого роду "дарунок долі" ... і постійно вертаюся чомусь з повним рюкзаком ...
Лесь Кавун
822.08.12, 19:02Відповідь на 6 від Наска
на зиму перетираю з цукром 1:1, закриваю капроновою кришкою і ставлю на нижню полицю холодильника - буде стояти рік і не зіпсується !!!
П.С. люблю до чаю, ... тобто на ломтик хліба намащую дуже тонесенький шар масла і грубий шар брусничного варення !!!
Наска
922.08.12, 19:11
Я жила на севере, там тоже очень много брусники.
Smit*
1022.08.12, 21:12Відповідь на 9 від Наска
а мені кисленька клюква більше подобається