Інформація

Коментарі

122.08.12, 16:29

брусниця цього року вродила на славу я її перетерту з цукром люблю більше ніж чорницю

    222.08.12, 16:31

      322.08.12, 16:41Відповідь на 2 від gred

      на високогірних полонинах її практично ніхто не збирає; питаю місцевих - Чому ??? А вони кажуть, та то далеко треба йти !!!

        422.08.12, 16:44Відповідь на 3 від Лесь Кавун

        Купить ведь легче. Я так ежевику в Крымских горах собирал. Ни один местный в горы не полезет.

          522.08.12, 17:36

            622.08.12, 18:56

            Брусничка!!!!

              722.08.12, 18:59Відповідь на 4 від gred

              я їзджу 2 рази в тиждень у Карпати, але в різні місця, бо дуже люблю карпатські краєвиди; а гриби і ягода, то це так ... свого роду "дарунок долі" ... і постійно вертаюся чомусь з повним рюкзаком ...

                822.08.12, 19:02Відповідь на 6 від Наска

                на зиму перетираю з цукром 1:1, закриваю капроновою кришкою і ставлю на нижню полицю холодильника - буде стояти рік і не зіпсується !!!

                П.С. люблю до чаю, ... тобто на ломтик хліба намащую дуже тонесенький шар масла і грубий шар брусничного варення !!!

                  922.08.12, 19:11

                  Я жила на севере, там тоже очень много брусники.

                    1022.08.12, 21:12Відповідь на 9 від Наска

                    а мені кисленька клюква більше подобається

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна