Спеції. / еда, дом, рыба, мясо, кухня, птица, радость, вкусно, борщ, уют, страва, спеції
Спеції.

Коментарі

123.04.20, 11:08

А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...

    223.04.20, 12:42Відповідь на 1 від Азмус

    А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...Зелень та нарізаний часник за смаком додають у тарілку
    На світлині завершення процесу варіння страви.

      323.04.20, 12:48

        423.04.20, 12:57Відповідь на 3 від Кислица

        Дякую

          523.04.20, 18:51

            623.04.20, 19:58Відповідь на 5 від Vlad-Mier

            Так смакотиння

              724.04.20, 11:37Відповідь на 2 від ajnbybz

              А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...Зелень та нарізаний часник за смаком додають у тарілку
              На світлині завершення процесу варіння страви.
              А я додаю в каструлю, і дуже смачно. Бо за всіми тарілками не вгледиш.

                824.04.20, 11:55Відповідь на 7 від Азмус

                А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...Зелень та нарізаний часник за смаком додають у тарілку
                На світлині завершення процесу варіння страви.
                А я додаю в каструлю, і дуже смачно. Бо за всіми тарілками не вгледиш.
                Їснують певні канони подачи страв
                але то є Ваш вибір.

                  93.06.20, 15:50Відповідь на 8 від ajnbybz

                  А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...Зелень та нарізаний часник за смаком додають у тарілку
                  На світлині завершення процесу варіння страви.
                  А я додаю в каструлю, і дуже смачно. Бо за всіми тарілками не вгледиш.
                  Їснують певні канони подачи страв
                  але то є Ваш вибір.

                  Мій вибір:
                  ложка в каструлі борщю повинна стирчати аж стовбичити!!!

                    103.06.20, 17:02Відповідь на 9 від Леонід

                    А укропчик, петрушечка де? Хочаб часник...Зелень та нарізаний часник за смаком додають у тарілку
                    На світлині завершення процесу варіння страви.
                    А я додаю в каструлю, і дуже смачно. Бо за всіми тарілками не вгледиш.
                    Їснують певні канони подачи страв
                    але то є Ваш вибір.
                    Мій вибір:
                    ложка в каструлі борщю повинна стирчати аж стовбичити!!!
                    Дехто їсть просто з каструлі я розумію.