Котлета по-Київськи.
Це, власне, про справжню,
а не про те що пропонують
у багатьох закладах
громадського харчування...
Міні скульптура проекту Шукай. Київ.
Цікаво, але ж не можна стверджувати, що вона має єдиний і остаточно вірний рецепт. Кулінарія це не фіналізована книжка. Вона має розвиватися разом з народом, до якого на стіл надходять нові продукти, приправи, технології. Так що це просто один з варіантів котлети по київські, і не скажу що найкращий.
Сучасні котлети по київські дуже смачні, якщо взяти її не в фастфуді, а в нормальному ресторані. Або ж якщо пожарити самому.
Кулінарія це не архіологія, де все відбулося і пишуть тільки історію. Кулінарія це творча основа життя, бо ми всі те що ми їмо. І нікому не хотілося б їсти виключно один рецепт.
Цікаво,як довго ця скульптура сбережеться?Вандалів у нас нажаль висточає.Міні скульптура існує вже четвертий рік,
загалом їх вже 30 у Києві. Бували різні випадки,
але вони всі існують і кожна має цікаву історію
Цікаво, але ж не можна стверджувати, що вона має єдиний і остаточно вірний рецепт. Кулінарія це не фіналізована книжка. Вона має розвиватися разом з народом, до якого на стіл надходять нові продукти, приправи, технології. Так що це просто один з варіантів котлети по київські, і не скажу що найкращий.
Сучасні котлети по київські дуже смачні, якщо взяти її не в фастфуді, а в нормальному ресторані. Або ж якщо пожарити самому.
Кулінарія це не архіологія, де все відбулося і пишуть тільки історію. Кулінарія це творча основа життя, бо ми всі те що ми їмо. І нікому не хотілося б їсти виключно один рецепт.Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
Все інше повинно мати іншу назву. Це все.
Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
Все інше повинно мати іншу назву. Це все.Да да, український борщ то конкретний рецепт, все інше... узбецький плов теж...
ось тільки у кожній оселі готують по своєму єдиному рецепту А все інше повинно мати іншу назву..
Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
Все інше повинно мати іншу назву. Це все.Да да, український борщ то конкретний рецепт, все інше... узбецький плов теж...
ось тільки у кожній оселі готують по своєму єдиному рецепту А все інше повинно мати іншу назву..Тому вони і готують борщ
Заклади громадського харчування повинні дотримуватися певної культури та етики і готувати або котлету по Київськи (за конкретним рецептом і подачею страви), або називати свої інакше.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Гість: alt-code
126.07.21, 19:57
ajnbybz
226.07.21, 22:07Відповідь на 1 від Гість: alt-code
Дякую
Davigadoff
327.07.21, 11:20
Цікаво,як довго ця скульптура сбережеться?Вандалів у нас нажаль висточає.
Азмус
427.07.21, 11:38
Цікаво, але ж не можна стверджувати, що вона має єдиний і остаточно вірний рецепт. Кулінарія це не фіналізована книжка. Вона має розвиватися разом з народом, до якого на стіл надходять нові продукти, приправи, технології. Так що це просто один з варіантів котлети по київські, і не скажу що найкращий.
Сучасні котлети по київські дуже смачні, якщо взяти її не в фастфуді, а в нормальному ресторані. Або ж якщо пожарити самому.
Кулінарія це не архіологія, де все відбулося і пишуть тільки історію. Кулінарія це творча основа життя, бо ми всі те що ми їмо. І нікому не хотілося б їсти виключно один рецепт.
Кислица
527.07.21, 16:32
ajnbybz
627.07.21, 18:12Відповідь на 3 від Davigadoff
Міні скульптура існує вже четвертий рік,загалом їх вже 30 у Києві. Бували різні випадки,
але вони всі існують і кожна має цікаву історію
ajnbybz
727.07.21, 18:18Відповідь на 4 від Азмус
Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.Все інше повинно мати іншу назву. Це все.
ajnbybz
827.07.21, 18:18Відповідь на 5 від Кислица
Дякую
Азмус
928.07.21, 16:05Відповідь на 7 від ajnbybz
Да да, український борщ то конкретний рецепт, все інше... узбецький плов теж...ось тільки у кожній оселі готують по своєму єдиному рецепту А все інше повинно мати іншу назву..
ajnbybz
1029.07.21, 11:11Відповідь на 9 від Азмус
Тому вони і готують борщЗаклади громадського харчування повинні дотримуватися певної культури та етики і готувати або котлету по Київськи (за конкретним рецептом і подачею страви), або називати свої інакше.