10 квітня 2015року є СТРАСТНА ПЯТНИЦЯ ....Помолімся за всі святі наміри віртуально ...а хто може реально ...біля найбільше чудотворних в Франківську Хрестів УПА які встановлені майже 7років тому за Божим наказом у місцях де згідно передань Христа і Богородиці та Третього Універсалу УГВР з небес мають зійти ДИВОметалХРАМИ з яких воскреснуть у нових вічних молодих тілах безсмертні Герої і друзі УПА керовані Генералами УГВР Кобзарем і Каменярем\ Про це дивіться ЮТУБвідео " ПРОРОЦТВА УПА "=Претерпілий за нас страсті Ісусу Христе Боже помилуй нас ! /
10 квітня 2015року є СТРАСТНА ПЯТНИЦЯ ....Помолімся за всі святі наміри віртуально ...а хто може реально ...біля найбільше чудотворних в Франківську Хрестів УПА які встановлені майже 7років тому за Божим наказом у місцях де згідно передань Христа і Богородиці та Третього Універсалу УГВР з небес мають зійти ДИВОметалХРАМИ з яких воскреснуть у нових вічних молодих тілах безсмертні Герої і друзі УПА керовані Генералами УГВР Кобзарем і Каменярем\ Про це дивіться ЮТУБвідео " ПРОРОЦТВА УПА "=Претерпілий за нас страсті Ісусу Христе Боже помилуй нас !

Коментарі

19.04.15, 22:46

10 квітня 2015р є СТРАСТНА ПЯТНИЦЯ!Помолімся за всі святі наміри віртуально а хто може реально ...біля найбільше чудотворних в Франківську Хрестів УПА які встановлені майже 7років тому за Божим наказом у місцях де згідно передань Христа і Богородиці та Третього Універсалу УГВР з небес мають зійти ДИВОметалХРАМИ з яких воскреснуть у нових вічних молодих тілах безсмертні Герої і друзі УПА керовані Генералами УГВР Кобзарем і Каменярем ! ПАМЯТАЙТЕ що Бог приготував таке неймовірне спасення світу ..що як пише апостол Павло -"не бачило око і вухо не чуло, і на серце людині не приходило"! Про це дивіться ЮТУБвідео " ПРОРОЦТВА УПА" та читайте ГУГОЛшуком статтю "Молись до Хрестів Кобзаря і Каменяра"http://blog.i.ua/user/4400999 Вірмо що АНТИХРИСТ Путін та РАШОорда згине+Ми переможем

    29.04.15, 23:02

    МНОЖТЕ ! https://www.youtube.com/watch?v=EHwvM9bLggY Мамо, не плач ! Я весною вернуся ....

    З Богом воскресну в оселю Твою... Прийду з синеоким і русим Ісусом !

    Ще буде ВЕЛИКДень у нашім Краю !

    Голубко, не плач.

    Так судилося, ненько,...

    Пішов я у небо ..та вернусь в наш дім !

    Я в Бога прошуся у сон Твій рідненька ...

    Розкажу, як в РАЮ живу я .. в святім !

    Мамочко, вибач за чорну хустину....

    За те, що живеш Ти печально сама !

    Тебе я люблю. I люблю Україну...

    Вона, як і Ти, була в мене одна !

    Мамочко, Ти ж мене вчила молитись ! В церкву ми разом сім"єю ходили...
    Вір що Господь дасть нам воскреснути й жити ... Ми ж Україні і Богу так
    щиро служили ! Мамочко,...люба... молись неустанно !.

    Смуток у радість наш Бог поверне.!

    Прийдем ми скоро і край наш повстане !..Слава УКРАЇНІ

      310.04.15, 08:58

      Я побачив ангела, який сходив з неба, який мав ключ від безодні і ланцюг великий у руці своїй.
      2 І схопив дракона, змія стародревнього, який є диявол і сатана, і зв'язав йоги на тисячу років;
      3 і вкинув його в безодню і замкнув і запечатав над ним, щоб не міг він знаджувати більше народи, поки скінчиться тисяча років; після цього повинен бути випущений на короткий час.
      4 І побачив я престоли і тих, що сидять на них, і судити дано їм - і душі обезголовлених за свідчення Ісуса і за слово Боже, і тих, котрі не поклонилися звірові ні образові його, і не прийняли клейна на чоло своє і на руку свою. І вони ожили і царювали з Христом тисячу років.
      5 А решта мертвих не ожила, поки скінчиться тисяча років. Це - воскресіння перше.
      6 Блаженний і святий, хто одержує часть у воскресінні першому\Одкр20

        410.04.15, 23:02

        З Великоднем ВАС вітаєм і всього найкращого бажаєм ми офіцери\капелани УПА Бандери\ Голодюка з Франківська ! Смачної ВАМ паски та Божої ласки й миру і добра та всього найжаданішого а особливо здійснення мрій Героїв АТО і УПА МНОЖТЕ ! https://www.youtube.com/watch?v=EHwvM9bLggY Мамо, не плач ! Я весною вернуся ..З Богом воскресну в оселю Твою... Прийду з синеоким і русим Ісусом !Ще буде ВЕЛИКДень у нашім Краю !Мамочко, Ти ж мене вчила молитись ! В церкву ми разом сім"єю ходили...Вір що Господь дасть нам воскреснути й жити ... Ми ж Україні і Богу так щиро служили ! Мамочко,...люба... молись неустанно !.Смуток у радість наш Бог поверне.!Прийдем ми скоро і край наш повстане !
        Бог нас з Шевченком воскресно верне.! http://blog.i.ua/user/4400999/ СЛАВА УКРАЇНІ

          511.04.15, 14:53

          Кращі побажання вам друзі від нашої ІНТЕРНЕТпятІрки офіцерів\капеланів УГВР\УПА !З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаєм ! Жити в радості й любові +миру і добра бажаєм !
          Запашною нехай буде Великодня Паска
          І до віку буде з Вами та з Україною світла Божа ласка!
          Хай Божа матір Вас охороняє,
          А Дух Святий здоров'я посилає.
          Господь дарує Ангела з небес!
          - Христос Воскрес !
          - Воістину воскрес ! http://video.i.ua/user/4400999/55777/435839/ Блажен хто бачив Бога а також ті які не бачили та повірили в те що є в ЮТУБвідео "ПРОРОЦТВА УПА "+"Гурик й Шевченко воскресне "+Спаси БОЖЕ ! Хай скорше Україна переможе Антихриста Путіна й буде на весь світ НАШ справжній ВЕЛИКДень воскресіння Героів і друзів УПА з Богом від неба+ СЛАВА УКРАЇНІ http://blog.i.ua/user/4400999