какой жиденький и прозрачный красный суп...
борщик должен быть наваристым, чтоб ложка в нем застрявала.Борщ геометричний, дієтичний, автентичний.
А Ви можете й надалі їсти навари...
какой жиденький и прозрачный красный суп...
борщик должен быть наваристым, чтоб ложка в нем застрявала.Борщ геометричний, дієтичний, автентичний.
А Ви можете й надалі їсти навари...ну про мій борщ ви можете почитати в моєму блозі... та побачити його
Але якщо це для вас самий автентичний то нехай так буде. Бо в кожного повара свій рецепт
какой жиденький и прозрачный красный суп...
борщик должен быть наваристым, чтоб ложка в нем застрявала.Борщ геометричний, дієтичний, автентичний.
А Ви можете й надалі їсти навари...ну про мій борщ ви можете почитати в моєму блозі... та побачити його
Але якщо це для вас самий автентичний то нехай так буде. Бо в кожного повара свій рецептУ мене їх багато, рецептів. Проте жодного не варила на бульоні
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
НеЖриМоэСало5
17.12.21, 08:29
аааа....кіньчив
ajnbybz
27.12.21, 08:59Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5
Егеж початок кінця або кінець початку
Азмус
37.12.21, 14:17
какой жиденький и прозрачный красный суп...
борщик должен быть наваристым, чтоб ложка в нем застрявала.
ajnbybz
47.12.21, 15:00Відповідь на 3 від Азмус
Борщ геометричний, дієтичний, автентичний.А Ви можете й надалі їсти навари...
Азмус
57.12.21, 15:41Відповідь на 4 від ajnbybz
ну про мій борщ ви можете почитати в моєму блозі... та побачити йогоАле якщо це для вас самий автентичний то нехай так буде. Бо в кожного повара свій рецепт
ajnbybz
67.12.21, 15:44Відповідь на 5 від Азмус
У мене їх багато, рецептів. Проте жодного не варила на бульоні
Азмус
77.12.21, 16:33Відповідь на 6 від ajnbybz
Тобто варили тільки на овочевому бульоні?А спробуйте з грибами чи рибою. Теж досить смачно.
ajnbybz
87.12.21, 19:43Відповідь на 7 від Азмус
Ще з бобами, квасолею, цвітною капустою,