А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачно
А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачноКизил зимой? Какая прелесть. Я варю варенье, однажды делал джем, но ну его – мороки много. Варенье варю так: бланширую в небольшом количестве воды ягоды минут пять, потом прямо туда засыпаю половину сахара. Ну а дальше – как обычно – несколько раз довожу до кипения до готовности. Обычно это пять варок. Одна варка в день. При каждой варке досыпаю сахара так, чтобы в итоге получилось 1:1. Можно меньше
А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачноКизил зимой? Какая прелесть. Я варю варенье, однажды делал джем, но ну его – мороки много. Варенье варю так: бланширую в небольшом количестве воды ягоды минут пять, потом прямо туда засыпаю половину сахара. Ну а дальше – как обычно – несколько раз довожу до кипения до готовности. Обычно это пять варок. Одна варка в день. При каждой варке досыпаю сахара так, чтобы в итоге получилось 1:1. Можно меньшеТітка дарує відро замороженого Я стільки компоту не наварю
Слухай, а воно тоді ягоди як зсихаються ніби, да? Не розлізуться?
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Голубка
18.09.17, 11:19
Акварель
212.03.18, 11:40
А який в тебе рецепт і що маєш на виході?
Zmeelove
312.03.18, 11:44Відповідь на 2 від Акварель
На выходе внезапно получается варенье
Акварель
412.03.18, 12:30Відповідь на 3 від Zmeelove
А як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачно
Zmeelove
512.03.18, 14:08Відповідь на 4 від Акварель
Кизил зимой? Какая прелесть. Я варю варенье, однажды делал джем, но ну его – мороки много. Варенье варю так: бланширую в небольшом количестве воды ягоды минут пять, потом прямо туда засыпаю половину сахара. Ну а дальше – как обычно – несколько раз довожу до кипения до готовности. Обычно это пять варок. Одна варка в день. При каждой варке досыпаю сахара так, чтобы в итоге получилось 1:1. Можно меньше
Акварель
612.03.18, 14:16Відповідь на 5 від Zmeelove
Тітка дарує відро замороженого Я стільки компоту не наварюСлухай, а воно тоді ягоди як зсихаються ніби, да? Не розлізуться?
Zmeelove
712.03.18, 16:51Відповідь на 6 від Акварель
С замороженным вообще непонятно, что будет Бланшировка нужна как раз для того, чтобы ягоды не мумифицировались