рецепт?
Розрізати кабачок вздовж щоб утворилися брусочки розміром по 0,7-1см
до плодоніжки, обваляти у муці+сіль, потім у яйці+сіль. Спеції за смаком.
Смажити розклавши веєром на середньому вогні пару хвилин в кожного боку.
Смачного.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
gvozdik
131.07.23, 08:34
рецепт?
ajnbybz
21.08.23, 14:00Відповідь на 1 від gvozdik
Розрізати кабачок вздовж щоб утворилися брусочки розміром по 0,7-1см
до плодоніжки, обваляти у муці+сіль, потім у яйці+сіль. Спеції за смаком.
Смажити розклавши веєром на середньому вогні пару хвилин в кожного боку.
Смачного.