рецепт в студиюКапустина або дві (на 3л банку). Шинкуємо. Додаємо нарізану соломкою моркву І спеції. Перемішуємо. Закладаємо у банку і добре ущільнюємо.
Заливаємо заздалегідь підготовленим розчином охолодженої кип'яченої води і кам'яної солі (півлітра + 1 ст. ложку з горою).
Двічи на день протикаємо на всю товщу капусти, щоб виходила гіркота, а
розсол, що витікає з банки, повертаємо
назад.
3а три дні квашена капуста готова.
Смачного.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Кислица
129.12.21, 14:29
рецепт в студию
ajnbybz
229.12.21, 15:10Відповідь на 1 від Кислица
Капустина або дві (на 3л банку). Шинкуємо. Додаємо нарізану соломкою моркву І спеції. Перемішуємо. Закладаємо у банку і добре ущільнюємо.Заливаємо заздалегідь підготовленим розчином охолодженої кип'яченої води і кам'яної солі (півлітра + 1 ст. ложку з горою).
Двічи на день протикаємо на всю товщу капусти, щоб виходила гіркота, а
розсол, що витікає з банки, повертаємо
назад.
3а три дні квашена капуста готова.
Смачного.
P. S. До 5-ти літрової банки 1л + 2 ст. солі.
НеЖриМоэСало5
329.12.21, 15:41
підстов під слоїк шось...бо всю комору заляпає.
ajnbybz
429.12.21, 15:52Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5
Там деко стоїть від початку для збирання розсолу
ajnbybz
529.12.21, 15:55Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5
Доречі, капуста кваситься у кухні