Печериці на відкритому вогні / еда, разное, овощи, фрукты, постановка, продукты
Печериці на відкритому вогні

Коментарі

121.09.18, 15:46

    221.09.18, 15:48

    А что в них налито, зелёненькое?

      321.09.18, 16:59

      ...мне то ж интересно, и что то зелёненькое, там, внутри?

        421.09.18, 17:04Відповідь на 1 від pitst

          521.09.18, 17:21Відповідь на 2 від Юрий Васильев

          А что в них налито, зелёненькое?Це вершкове масло. В нечищені від шкірки печериці кладеться мороржене вершкове масло,сіль, перець і ставиться на мангал. По мірі нагрівання масло топится і печериця пускає свій сік. Їсти гарячим. Дуже смачно.
          А колір жовтуватий із соком печериць,так вийшло у кадрі

            621.09.18, 17:22Відповідь на 3 від GWH

            ...мне то ж интересно, и что то зелёненькое, там, внутри?Вершкове масло.

              721.09.18, 22:08

              Це смачно, але я вживаю шиiтаке та рослинне масло

                822.09.18, 09:02

                  922.09.18, 10:29

                    1022.09.18, 12:49Відповідь на 7 від ajnbybz

                    Це смачно, але я вживаю шиiтаке та рослинне маслоЦе рецеп армянина, не змінюю. Родині і мені було до смаку,а кожен може підбирати інгрідієнти і робити по свому
                    Дякую.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна