Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
SFM
122.04.14, 21:48
anetta
222.04.14, 21:52Відповідь на 1 від SFM
Zoluchka
323.04.14, 19:14
anetta
423.04.14, 21:57Відповідь на 3 від Zoluchka
Montr
58.05.14, 12:52
Копать - хоронить! Мне супруга регулярно люлей вкатывает за то, что я ей картофель неправильными кубиками порезал - "У тебы что руки из низа спиныростут??!!!". Если ей это показать так она определит, что растут они у меня вовсе из пяток.
anetta
68.05.14, 13:08Відповідь на 5 від Montr
vilga
716.06.14, 22:59
образование кулинапно-фрезерное училище?

anetta
816.06.14, 23:06Відповідь на 7 від vilga
вообще-то я инженер-технолог хлебопекарного производства


но ещё ходила на курсы поваров,для получения разряда,и там вот такие приколы делали,что бы мелкую моторику пальцев развивать
vilga
916.06.14, 23:13Відповідь на 8 від anetta
да уж страна "чудес" инженеру-технологу надо заканчивать поварские курсы, что бы выжить


anetta
1016.06.14, 23:32Відповідь на 9 від vilga
я после школы поступала в два учебных заведения ,в Университет Пищевых Технологий и в кулинарный техникум,поступила туда и туда,всю жизнь мечтала работать поваром,но оставила документы в универе,не знаю был ли правильный выбор,но я его закончила,на защите диплома мою работу хвалили


но мечта не давала покоя и я пошла ещё на курсы,мне всё мало,отходила 2 месяца-послали на стажировку в новый ресторан,это был 2000-й год...так я там уже работаю 14-й год,на одном месте
и диплом есть,и специальность,и любимая работа
а кондитерке я училась сама,читаю в инете,смотрю ролики на ютубе