природа, ліс, гриби, дари лісу

Інформація

  • Група: «По той бік об'єктиву» (4445 з 111072)
  • Папка: ГРИБЫ
  • Додана: 21.05.2011
  • Камера: Sony DSC-S700
  • Дата зйомки: 18 жовтня 2008, 14:45:43
Детальна інформація

Коментарі

анонім

18.01.11, 22:04

Ах, рыжик!

    28.01.11, 22:08Відповідь на 1 від анонім

    Он самый!

      32.02.11, 21:28

        42.02.11, 21:43Відповідь на 3 від trifolium

          524.04.11, 18:33


          А як їх правильно готувати на зажарку??

            624.04.11, 20:54Відповідь на 5 від vova13


            А як їх правильно готувати на зажарку??

            Спочатку відварити 20 хв. на слабкому вогні, а потім смажити. Вони і солені смачні, а десь читав навіть, що молоді екземпляри можна сирими їсти, але вони досить гіркі За харчовою цінністю - це гриб першої категорії - майже на рівні з білим

              724.04.11, 22:25Відповідь на 6 від g-r-i-b-n-i-k

              Дякую за відповідь.
              Стандартний рецепт...

                823.05.11, 18:04

                Чудо

                  923.05.11, 18:07Відповідь на 8 від Викторьюшка

                    1023.05.11, 18:15Відповідь на 9 від g-r-i-b-n-i-k

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна