Ну щодо фотографа - подумав спочатку... А от лина люблю, запеченого і згодом охолодженого! Єдина риба з наших українських, що подається до столу і смакує холодною... (Луска в лина і марени желатиноподібна - розчиняється у розпеченій олії)
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
PORA
114.09.08, 09:49
З інтернету фотка. Автор - австрієць, прізвища не занотував. Але фотки супер!!!
Alvo
215.09.08, 13:53
А я думал - опять из засады с 3-минутной задержкой
Фотка действительно супер.
PORA
315.09.08, 14:07Відповідь на 2 від Alvo
Ох і засадив би я йому гарпун в бочину...
Alvo
415.09.08, 15:23Відповідь на 3 від PORA
Фотографу?А за что?!?!
PORA
515.09.08, 15:32Відповідь на 4 від Alvo
Ну щодо фотографа - подумав спочатку... А от лина люблю, запеченого і згодом охолодженого! Єдина риба з наших українських, що подається до столу і смакує холодною... (Луска в лина і марени желатиноподібна - розчиняється у розпеченій олії)
Alvo
615.09.08, 16:33Відповідь на 5 від PORA
А как по мне - так пусть живет и размножается скотинка
(я не про фотографа - про рыбку )
PORA
715.09.08, 16:42Відповідь на 6 від Alvo
Ну гаразд, хай живе...
SymoNa
815.09.08, 17:37
гарно-гарно
PORA
915.09.08, 18:28Відповідь на 8 від SymoNa
Гість: Smelodon
1029.09.08, 16:58
А де Линка мона половити???? Так шоб не дуже далеко від черкаськой области????