У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працю
У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання.
У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання. так це вже граппа або чача виходить?
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
13.09.12, 18:18
Горить?
Amiran
23.09.12, 18:31Відповідь на 1 від анонім
це не головне, і бензин горить, головне, щоб смачна була
Гість: R0mmel
33.09.12, 18:32
а ще це натурпродукт, а не магазинний ректифікат!
анонім
43.09.12, 18:33Відповідь на 2 від Amiran
У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.
Amiran
53.09.12, 18:51Відповідь на 3 від Гість: R0mmel
Однозначно, це, перш за все, дистілят. Як віскі, джин, чача, грапа або ром
Amiran
63.09.12, 18:53Відповідь на 4 від анонім
Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працю
РибачОК
73.09.12, 18:55
А мені по цимбалам, якщо чесно. Не люблю я її ніякою
Одесситка54
83.09.12, 18:56
Так это что конечный результат? А что там написано на этикетке?
анонім
93.09.12, 18:59Відповідь на 6 від Amiran
Я варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання.
Гість: R0mmel
103.09.12, 19:02Відповідь на 9 від анонім
так це вже граппа або чача виходить?