Никогда не готовил грибы в кляре, за исключением,
разве что "зонтиков". Интересно попробовать... получается как мясо,если свежие ,то просто помыть ,слегка обсушить(лучше плоские брать),посолить,обвалять в муке,в кляре и на сковородочку ...
Если слегка постояли (пару дней),то на пол минуты в кипяток - снять горечь и дальше по тексту
Дякую! Гадаю, що в Карпатах вони теж трапляються! У карпатах іх мало хто збирає, а ростуть вони найчастіше узліссями чи у молодняку, де достатньо світла.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Valeri-ya
126.11.10, 22:14
мои любимые рыжики
Ingo
227.11.10, 11:23Відповідь на 1 від Valeri-ya
А когда их много... Объеденье!
Valeri-ya
327.11.10, 12:40Відповідь на 2 від Ingo
в кляре
Ingo
427.11.10, 16:59Відповідь на 3 від Valeri-ya
Никогда не готовил грибы в кляре, за исключением,
разве что "зонтиков". Интересно попробовать...
Valeri-ya
527.11.10, 18:41Відповідь на 4 від Ingo
получается как мясо,если свежие ,то просто помыть ,слегка обсушить(лучше плоские брать),посолить,обвалять в муке,в кляре и на сковородочку ...Если слегка постояли (пару дней),то на пол минуты в кипяток - снять горечь и дальше по тексту
Ingo
627.11.10, 23:33Відповідь на 5 від Valeri-ya
Спасибо за рецепт! При случае обязательно попробую.
Мреє DAD
712.12.11, 08:26
Ingo
812.12.11, 21:43Відповідь на 7 від Мреє DAD
Дякую! Гадаю, що в Карпатах вони теж трапляються!
Мреє DAD
913.12.11, 20:08Відповідь на 8 від Ingo
У карпатах іх мало хто збирає, а ростуть вони найчастіше узліссями чи у молодняку, де достатньо світла.
Ingo
1014.12.11, 08:58Відповідь на 9 від Мреє DAD
У нас, на дніпропетровщині, цього року грибів майже не було. В Криму теж!