Кальмарів очищаємо і маринуємо в соєвому соусі.
Лаваш подрібнюємо.
Подрібнюємо цибулю, петрушку і часник.
Змішуємо лаваш, зелень з яйцем, приправляємо сіллю і перцем і добре перемішуємо.
Отриманим фаршем щільно начиняє кальмарів. Скріплюємо отвір зубочистками або ниткою і скроплюємо соєвим соусом.
На сильному вогні випікаємо на грилі 10 хвилин
Подаємо на листках салату.
Колись я ту гуму їв 2 рази на тиждень !Кальмар треба вміти готувати.Варити та смажити на сильному вогні не більше 5-10 хвилин,інакше він дійсно перетворюється в гуму.
Замість лаваша можно використовувати відварений рис.Начинку можна також робити з морепродуктів,або додавати жарені гриби,тощо.Головне не перетримати на вогні,бо кальмар стане твердим.Смачного.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Міс Марпл
15.11.17, 18:33
пишіть рецепта
Yuryar
25.11.17, 18:41
Колись я ту гуму їв 2 рази на тиждень !
Davigadoff
35.11.17, 18:57Відповідь на 1 від Міс Марпл
соєвий соус - 3 столові ложки;
кальмар - 2 штуки;
лаваш - 100 грам;
цибуля зелена - 4 штуки;
петрушка - 1 пучок;
часник - 1 зубок;
яйце куряче - 1 штуки;
оливкова олія - ??1 столова ложка;
перець чорний мелений;
сіль;
3 листа салату листового.
Кальмарів очищаємо і маринуємо в соєвому соусі.
Лаваш подрібнюємо.
Подрібнюємо цибулю, петрушку і часник.
Змішуємо лаваш, зелень з яйцем, приправляємо сіллю і перцем і добре перемішуємо.
Отриманим фаршем щільно начиняє кальмарів. Скріплюємо отвір зубочистками або ниткою і скроплюємо соєвим соусом.
На сильному вогні випікаємо на грилі 10 хвилин
Подаємо на листках салату.
Davigadoff
45.11.17, 19:00Відповідь на 2 від Yuryar
Кальмар треба вміти готувати.Варити та смажити на сильному вогні не більше 5-10 хвилин,інакше він дійсно перетворюється в гуму.
Davigadoff
55.11.17, 19:06Відповідь на 1 від Міс Марпл
Замість лаваша можно використовувати відварений рис.Начинку можна також робити з морепродуктів,або додавати жарені гриби,тощо.Головне не перетримати на вогні,бо кальмар стане твердим.Смачного.
gatyla
65.11.17, 19:51
Yuryar
75.11.17, 20:01Відповідь на 4 від Davigadoff
Мені подобалось. А гумою їх називали місцеві в Кенігсберзі !
Міс Марпл
85.11.17, 21:52Відповідь на 3 від Davigadoff
Дякую
Міс Марпл
95.11.17, 21:53Відповідь на 5 від Davigadoff
Ага, дякую, про твердість в курсі, вже мала клопіт з перевареним кальмаром.
Андрій1961
105.11.17, 22:34