забулась розморозити її і тому багато рідини
зубатку не можно жарити без кляра , бо розлізиться
і не можна накривати
зробила як порадили в інеті
взяла стейк зубатки, натерла солю, червоним і чорним перцем, куркумою
поклала на пергамент
у рідину потім кунула шматки сушеного часнику
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
trinks
118.05.22, 17:23
забулась розморозити її і тому багато рідини
зубатку не можно жарити без кляра , бо розлізиться
і не можна накривати
зробила як порадили в інеті
взяла стейк зубатки, натерла солю, червоним і чорним перцем, куркумою
поклала на пергамент
у рідину потім кунула шматки сушеного часнику
вийшло смачно
trinks
218.05.22, 17:26
читала що готують її на рисі з овочами
може і справді є щось в цьому, бо багато рідини і з рисом гарно буде поєднуватись