trinks
114.11.23, 11:45
Гарбузове пюре - 1 склянка (250-300 г) Масло вершкове - 100 г (+для змазування дека) Яйцо - 1 шт. Цукор - 1,5 склянки (270-300 г) Борошно - 2,5 склянки (350-375 г) Розпушувач - 1 ч. л. Сода - 1 ч. л. Сіль - 1/2 ч. л. Перетерти масло з цукром, додати пюре , яйце Додати сухі інгридієнти (борошно, сіль, розпушувач, соду ) Випікати 180С 15-20хв
Корнет
218.03.24, 18:53
мабуть смачно...
Тринідад і Тобаго, м. Порт-оф-Спейн
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
trinks
114.11.23, 11:45
Гарбузове пюре - 1 склянка (250-300 г)
Масло вершкове - 100 г (+для змазування дека)
Яйцо - 1 шт.
Цукор - 1,5 склянки (270-300 г)
Борошно - 2,5 склянки (350-375 г)
Розпушувач - 1 ч. л.
Сода - 1 ч. л.
Сіль - 1/2 ч. л.
Перетерти масло з цукром, додати пюре , яйце
Додати сухі інгридієнти (борошно, сіль, розпушувач, соду )
Випікати 180С 15-20хв
Корнет
218.03.24, 18:53
мабуть смачно...