Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
kuziok
19.11.09, 00:11
А знаешь, что рыбные палочки все "поливают" кому не лень, говорят уж дюже вреднючие..
., я лично перешла на консервированную красную рыбу...

Юрий Васильев
29.11.09, 07:32Відповідь на 1 від kuziok
Знаю, я года 3 не делал. Делаю из кальмаров, беру сырые и варю в пересоленной воде.
Та-та
39.11.09, 21:12
Симпатично,разноцветно!

kuziok
49.11.09, 21:21Відповідь на 2 від Юрий Васильев
Гість: NeRama
510.11.09, 12:09
Ярко, сочно!

Юрий Васильев
610.11.09, 19:23Відповідь на 5 від Гість: NeRama
И даже вкусно. Хотя салатик... БАНАЛЬНЫЙ

Гість: NeRama
710.11.09, 20:50Відповідь на 6 від Юрий Васильев
Да, и вкусно!
liliya82
813.11.09, 22:02Відповідь на 6 від Юрий Васильев
нє... він уже майже класичний...
Юрий Васильев
913.11.09, 22:43Відповідь на 8 від liliya82
Так это и есть банальный: все знают, все готовят, никого не удивишь. Правда я его готовлю с варёнными кальмарами, это первый раз так сделал.
Гість: Стран*ник
1016.11.09, 21:09Відповідь на 2 від Юрий Васильев
Пожалуйста, поподробнее, я записываю!
Сколько времени варишь? Режешь ПОСЛЕ варки?