Продукции водочных заводов Немиров - 20 лет, Хортица - 9, Мороша - 2. А я свою изготавливаю с 74 года. Почувствуйте разницу )) / горілка, самогон, оковита, aqua vita
Продукции водочных заводов Немиров - 20 лет, Хортица - 9, Мороша - 2. А я свою изготавливаю с 74 года. Почувствуйте разницу ))

Інформація

  • Канал: «Ням-ням» (7234 з 9267)
  • Папка: Разное ©
  • Додана: 3.09.2012
  • Камера: Nikon Coolpix P5000
  • Дата зйомки: 3 вересня 2012, 17:15:39
Детальна інформація

Коментарі

анонім

13.09.12, 18:18

Горить?

    23.09.12, 18:31Відповідь на 1 від анонім

    це не головне, і бензин горить, головне, щоб смачна була

      Гість: R0mmel

      33.09.12, 18:32

      а ще це натурпродукт, а не магазинний ректифікат!

        анонім

        43.09.12, 18:33Відповідь на 2 від Amiran

        це не головне, і бензин горить, головне, щоб смачна булаУ нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.

          53.09.12, 18:51Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

          Однозначно, це, перш за все, дистілят. Як віскі, джин, чача, грапа або ром

            63.09.12, 18:53Відповідь на 4 від анонім

            У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працю

              73.09.12, 18:55

              А мені по цимбалам, якщо чесно. Не люблю я її ніякою

                83.09.12, 18:56

                Так это что конечный результат? А что там написано на этикетке?

                  анонім

                  93.09.12, 18:59Відповідь на 6 від Amiran

                  У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання.

                    Гість: R0mmel

                    103.09.12, 19:02Відповідь на 9 від анонім

                    У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання. так це вже граппа або чача виходить?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна