Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
lyub@v@
110.07.09, 15:36
юрико
215.07.09, 22:08Відповідь на 1 від lyub@v@
lyub@v@
315.07.09, 22:10Відповідь на 2 від юрико
Фотка,или еда?
юрико
415.07.09, 23:22Відповідь на 3 від lyub@v@
lyub@v@
515.07.09, 23:25Відповідь на 4 від юрико
Знаю
,ты любишь мясо!? 
юрико
615.07.09, 23:31Відповідь на 5 від lyub@v@
мясо само собой
а вообще люблю помидоры и синенькие...сейчас объедаюсь помидорами с майонезом
и уже один раз приготовили мои "фирменные" баклажаны!!!
lyub@v@
715.07.09, 23:37Відповідь на 6 від юрико
Фирменные-это как?

юрико
815.07.09, 23:45Відповідь на 7 від lyub@v@
фирменное блюдо-это то что повар считает наиболее удачным
я люблю именно этот способ приготовления
и еще никто не забраковал и не отказался это есть
рецепт нужен?...вполне возможно что у вас это одно из обычных блюд
lyub@v@
915.07.09, 23:48Відповідь на 8 від юрико
Капец,что такое "фирменное"я знаю
,
Рецепт давай!!!!!!!!!!!!!
юрико
1016.07.09, 00:03Відповідь на 9 від lyub@v@
беру самые лучшие баклажаны,сладкий перец и помидоры...крошу,наливаю масло и тушу в казанке для плова до готовности(...масла не жалею и не ложу чеснок-жена не переносит его-плохо ей от него)
это типа икры...но я не довожу до полного расшлепывания-должно быть очень мягко но еще кусочки...и прошлым летом стали добавлять копченую колбасу(мозаичную)