КАРАМБОЛА. Сочный, мясистый плод приятного кисло-сладкого вкуса. Формой - вытянутый, угловатый, с сильно выступающими ребрами. В спелом виде имеет янтарную окраску. Используется для варений, консервирования, желе. Как и киви, карамболу называют "китайским крыжовником".
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
aleksandrinna
117.04.11, 00:34
Класс!
Oks@nit@
217.04.11, 00:59Відповідь на 1 від aleksandrinna
спасибки, Александринка
Liebchen
317.04.11, 01:27
МУЖ-чина
417.04.11, 04:31
Кислица
517.04.11, 07:14
И какая она на вкус?
Ustimenko
617.04.11, 07:24
Гість: Михаил Калина
717.04.11, 12:34
abuela
817.04.11, 14:27
Oks@nit@
917.04.11, 17:05Відповідь на 3 від Liebchen
Oks@nit@
1017.04.11, 17:07Відповідь на 4 від МУЖ-чина