Якщо ваших домашніх не влаштовує те, що ви готуєте, купість собі декілька кілограмів піросульфіту натрію і досипайте щедро великою ложкою у кожну страву. Ваше підсмажене макаронне пюре без солі буде нарешті достойно оцінено!
Якщо ваших домашніх не влаштовує те, що ви готуєте, купість собі декілька кілограмів піросульфіту натрію і досипайте щедро великою ложкою у кожну страву. Ваше підсмажене макаронне пюре без солі буде нарешті достойно оцінено!
Десь читав, що "ароматизатори, ідентичні натуральному" часто отримуються теж біологічним шляхом -- у вигляді продуктів життєдіяльності певних бактерій.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
llrr
116.09.09, 20:45
Якщо ваших домашніх не влаштовує те, що ви готуєте, купість собі декілька кілограмів піросульфіту натрію і досипайте щедро великою ложкою у кожну страву. Ваше підсмажене макаронне пюре без солі буде нарешті достойно оцінено!
Khvantyk
217.09.09, 00:25
kas57
317.09.09, 08:52
І після цього вони про якусь "пищевую ценность" базар розводять...
Kameli-ya
417.09.09, 09:01
і як раніше люди жили без цих "улучшителей"?як наші бабусі так смачно без них готували?
Гість: Fallaut13
517.09.09, 09:27
mp3shyn
617.09.09, 09:34
Бормалейша
717.09.09, 10:12Відповідь на 1 від llrr
Nech sa paci
817.09.09, 12:52Відповідь на 1 від llrr
Піросульфіт натрію (судячи з назви) -- це теж сіль...
Nech sa paci
917.09.09, 12:54
Десь читав, що "ароматизатори, ідентичні натуральному" часто отримуються теж біологічним шляхом -- у вигляді продуктів життєдіяльності певних бактерій.
llrr
1017.09.09, 12:56Відповідь на 8 від Nech sa paci
Ну сіль натрію, звичайно, але не кухонна ж