72 учасника
257 підписників
існує 16 років, 1 місяць

детальніше..

Дивовижний світ

путешествия

Фотографії цікавих місць нашої планети. У канал додаються лише ті фотографії, які змальовують дійсно красиві місця нашої планети, є авторськими роботами, а не вкраденими фото з інших сайтів, і не є роботами в стилі "я на тлі чогось там". При подачі заявки на участь прохання дати посилання на фото, які ви рекомендуєте, щоб можна було оцінити вас як майбутнього учасника.

Показати останні фото

69 учасників
605 підписників
існує 16 років, 1 місяць

детальніше..

Портрет

девушки - дети - портрет - красота - гламур - модели - портреты - фотосессия - студия - фотопортрет - портретная съемка - женский портрет

До каналу додаються фотографії, виконані відповідно до основних принципів портретного фотографування, є художніми портретами, авторськими роботами, а не вкраденими фото з інших сайтів. Фотографії в стилі "я та моя шафа", я на лаві, я на гойдалці, я на морі та подібні з каналу видаляються, а автори, що їх розмістили видаляються з учасників або додаються до ігнор листа!!! При подачі заявки на участь прохання дати заслання на фото, які ви рекомендуєте, щоб можна було оцінити вас як майбутнього учасника.

Показати останні фото
Сторінки:
1
362
363
364
365
366
367
368
369
попередня
наступна