16 учасників
18 підписників
існує 11 років, 5 місяців

детальніше..

Територія гумору та позитиву

юмор - приколы - смешные - прикольные картинки - прикольные фото

Ласкаво просимо на наш канал вибраних фотоприколів! У нас Ви знайдете безліч смішних і оригінальних картинок і фотографій на найрізноманітнішу тематику, які однозначно піднімуть Вам настрій і зарядять позитивом, принісши масу позитивних емоцій! Warning: частина матеріалів, представлених на даному каналі, містить іронію, приховане висміювання і ненормативну лексику! Якщо Ви вразливий, легкоуразливими людина або ж перебуваєте в неосудному стані, то Вам не рекомендується переглядати цю галерею. ПОВАЖНО: всі матеріали, представлені на даному каналі, є власністю їх власників. Ми не несемо жодної відповідальності за будь-яку можливу шкоду, заподіяну Вам переглядом або використанням цих матеріалів. Продовжуючи перегляд, Ви погоджуєтеся з цими умовами.

Показати останні фото

35 учасників
70 підписників
існує 11 років, 4 місяця

детальніше..

Я - українець

україна

Українські традиції, одяг, звичаї, мова, віросповідання, фолькльор, музика, вірші, ... опис життя і побуту, фотографії дійств, святкування, ... українське весілля, природа України, ...

Показати останні фото

7 учасників
27 підписників
існує 15 років, 10 місяців

детальніше..

Фото + Поезії

стихи - поэзия - поезії - вірші

Приймаються виключно фотографії, які супроводжуються віршами. Принцип простий: або фото ілюструє поезію, або поезія допомагає розкрити ідею, яку хотів донести автор фото. Ви можете додавати ло каналу фото будь-якого автора або власну роботу, але ви зобов’язані прокоментувати фото відповідними віршами. Жанри довільні: від гумору та сатири, до драми та трагедії. Ліриці надаємо перевагу :) Модерація буде жорсткою, прошу не ображатися.

Показати останні фото

36 учасників
70 підписників
існує 11 років, 5 місяців

детальніше..

Український гумор

- приколи - гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...

Показати останні фото

1 учасник
8 підписників
існує 13 років

детальніше..

Шок

ужас - страх

страх, ужас, ...

Показати останні фото

13 учасників
24 підписника
існує 11 років, 9 місяців

детальніше..

Авіація і космонавтика

авіація - космонавтика - парашутизм

Усе що стосується авіації і космонавтики.Фотографії, відео, статті, вітаються спогади очевидців, фотографії відкритого Космосу і т.п.

Показати останні фото