1 учасник
1 підписник
існує 3 роки

детальніше..

Новини Болграда

новости болграда - болград новости - дтп в болградском районе

Новини Болграда для читача представляються на новому інформаційному ресурсі. Бессарабія.юа пропонує читачеві достовірні новини політики, економіки, криміналу, суспільства, енергетики. На наших сторінках ви знайдете аналітику і журналістські розслідування. А також авторські публікації і прес-конференції ключових фігур органів влади. Ми пишемо для вас про усі актуальні події відбуваються в Болграді, Бессарабії, Одещини та Україні. Наприклад, читайте наші ексклюзивні новини зі сфер охорони здоров'я, освіти, спорту і культури.

Показати останні фото

1 учасник
1 підписник
існує 3 роки

детальніше..

Новини Рені

новости рени - новости в рени - останні новини міста рені

Про життя Рені та півдня Одеської області в щоденних новинах на популярному інформаційно-аналітичному порталі Бессарабія.юа. Тільки у нас для вас актуальні новини політики та енергетики. На наших сторінках цікава аналітика і журналістські розслідування. А також ми висвітлюємо прес-конференції ключових фігур органів влади. Робимо цікаві авторські публікації і відео про жителів півдня Одеської області. Ми пишемо для вас про усі актуальні події економіки та криміналу відбуваються в Рені, Бессарабії та Україні. Наприклад, читайте наші ексклюзивні новини зі сфер охорони здоров'я, освіти, спорту і культури.

Показати останні фото

1 учасник
1 підписник
існує 3 роки

детальніше..

Резонанс в Ізмаїлі та Одесі

криминал - дтп - происшествия - новости резонанс - видеорепортажи

Новини резонанс, кримінал, події в житті Ізмаїла, Бессарабії, Одещини, України читайте на інформаційно-аналітичному ресурсі Бессарабія.юа. Читайте на нашому порталі цікаві новини, відеорепортажі та аналітику про події, що відбуваються на півдні Одеської області. А саме свіжі публікації про життя Ізмаїла, Рені, Кілії, Болграда, Арциза, Сарати, Татарбунарів, Тарутине, Білгорода-Дністровського, а також півдня Одеської області. Вас зацікавлять наші журналістські розслідування та авторські публікації. А також прес-конференції ключових фігур органів влади та ексклюзивні новини зі сфер охорони здоров'я, освіти, спорту і культури.

Показати останні фото