День села. 11.07.12 20год с.Чернихів
Освячення води. /
День села. 11.07.12 20год с.Чернихів
Освячення води.

Інформація

Коментарі

122.10.12, 22:26

До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.

    222.10.12, 22:33Відповідь на 1 від Alter ego*

    До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.Так. Я Вас розумію. В мене родина у Херсоні(інша країна)...

      323.10.12, 00:05Відповідь на 2 від master_s

      До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.Так. Я Вас розумію. В мене родина у Херсоні(інша країна)...Бачили б ви нашу церкву...кімнатка в музеї, в суботу і неділю править отець Ігнатій. Проте скільки тут церков та храмів московського патріархату, єврейські, мусульманські, католицька теж є, з органом.

        423.10.12, 09:43Відповідь на 3 від Alter ego*

        До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.Так. Я Вас розумію. В мене родина у Херсоні(інша країна)...Бачили б ви нашу церкву...кімнатка в музеї, в суботу і неділю править отець Ігнатій. Проте скільки тут церков та храмів московського патріархату, єврейські, мусульманські, католицька теж є, з органом.Маємо те, що маємо.

          523.10.12, 12:41Відповідь на 4 від master_s

          До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.Так. Я Вас розумію. В мене родина у Херсоні(інша країна)...Бачили б ви нашу церкву...кімнатка в музеї, в суботу і неділю править отець Ігнатій. Проте скільки тут церков та храмів московського патріархату, єврейські, мусульманські, католицька теж є, з органом.Маємо те, що маємо.Бо ліниві, пасивні, безгонорові боягузи!

            623.10.12, 13:12Відповідь на 5 від Alter ego*

            До нас (в УПЦ Київського патріархату) приїздив Владика Донецький і Харківський Василій. Напевно я була ледь не єдина, хто розумів що таке Хресна піша хода в Зарваниці, хто такий Митрополит Йосип Сліпий, де знаходиться його музей... у нас, на сході це мало кому відомо.Так. Я Вас розумію. В мене родина у Херсоні(інша країна)...Бачили б ви нашу церкву...кімнатка в музеї, в суботу і неділю править отець Ігнатій. Проте скільки тут церков та храмів московського патріархату, єврейські, мусульманські, католицька теж є, з органом.Маємо те, що маємо.Бо ліниві, пасивні, безгонорові боягузи!Давно це було...Я просив Отця збудувати Церкву на Херсонщині...Збудували 3-ри Церкви у Козові(тепер є 3 УГКЦ+1 ПравослКП. Тепер бракує мирян...Мало людей.

              723.10.12, 16:14Відповідь на 6 від master_s

              А як же? Село вимирає. Українська традиція, починаючи з приходу бУльшовиков.Он вже хама путька вламав лізти в митний союз, а кровосіся обіцяє совкам відродження сирисири.(Вибачте, зла не вистачає.).Новини - хоч не читай, одна біда і кримінальна хроніка.

                823.10.12, 22:36Відповідь на 7 від Alter ego*

                А як же? Село вимирає. Українська традиція, починаючи з приходу бУльшовиков.Он вже хама путька вламав лізти в митний союз, а кровосіся обіцяє совкам відродження сирисири.(Вибачте, зла не вистачає.).Новини - хоч не читай, одна біда і кримінальна хроніка.Страшно але підтримую написану правду...