Різний брі... обожнюю:) / їжа, сир, брі
Різний брі... обожнюю:)

Информация

Комментарии

12.11.20, 14:11

Cир це кальцій а кальцій це дуже добре

    22.11.20, 15:34Ответ на 1 от Sisyphus

    Cир це кальцій а кальцій це дуже добреВін такий ніжний.
    Ще козячий люблю

      32.11.20, 15:34Ответ на 2 от alt-code

      Cир це кальцій а кальцій це дуже добреВін такий ніжний.
      Ще козячий люблю
      і бринзу і фету...

        43.11.20, 10:06Ответ на 3 от alt-code

        І я. Практично будь-які сири. Тверді. І домашній кисломолочний. Зі сметаною і молодим медом.
        Я дуже ледачкую і уникаю щось готувати, то коли жінка не зготувала з якихось причин нам трапезу (тобто коли я не вдома), то моїм сніданком є твердий сир з хлібом. Ще я колись відкрив, що виходить чудово, коли на сир зверху намастити гострий кетчуп (чилі, аджика). Всі сміються, а мені дуже смакує.

          53.11.20, 11:01Ответ на 4 от Sisyphus

          І я. Практично будь-які сири. Тверді. І домашній кисломолочний. Зі сметаною і молодим медом.
          Я дуже ледачкую і уникаю щось готувати, то коли жінка не зготувала з якихось причин нам трапезу (тобто коли я не вдома), то моїм сніданком є твердий сир з хлібом. Ще я колись відкрив, що виходить чудово, коли на сир зверху намастити гострий кетчуп (чилі, аджика). Всі сміються, а мені дуже смакує.
          Вважаю що не погано буде з аджикою
          З медом ти твердий сир їж?

            63.11.20, 12:15Ответ на 5 от alt-code

            Творог. З медом і сметаною.

              73.11.20, 16:12Ответ на 6 от Sisyphus

              Творог. З медом і сметаною.ага... зрозуміла

                83.11.20, 16:13Ответ на 6 от Sisyphus

                Творог. З медом і сметаною.а я б така що і твердий з медом спробувала, бо полюбляю експериментувати

                  94.11.20, 11:51Ответ на 8 от alt-code

                  ...полюбляю експериментуватиЧасом з цього може бути толк. Я експериментально вияснив, що мед додавати у каву (за аналогом - у чай) не варто - зовсім перебивається специфічний аромат меду. Ні чим не відрізняється, як додав би простого цукру. Тим то і різні чай і кава...
                  Ну, а щоб солоний сир із медом навіть не знаю. Скуштуй - розкажеш

                    104.11.20, 13:49Ответ на 9 от Sisyphus

                    ...полюбляю експериментуватиЧасом з цього може бути толк. Я експериментально вияснив, що мед додавати у каву (за аналогом - у чай) не варто - зовсім перебивається специфічний аромат меду. Ні чим не відрізняється, як додав би простого цукру. Тим то і різні чай і кава...
                    Ну, а щоб солоний сир із медом навіть не знаю. Скуштуй - розкажеш
                    добре