Колони Луксорського храму. Храм побудовано на честь бога Амона під час правління фараона Аменхотепа 3. / путешествия, город, хургада, єгипет, піраміди
Колони Луксорського храму. Храм побудовано на честь бога Амона під час правління фараона Аменхотепа 3.

Інформація

  • Папка: Egypt 11.2007 (2 з 11)
  • Додана: 2.12.2007
  • Камера: Olympus SP510UZ
  • Дата зйомки: 25 листопада 2007, 11:50:23
Детальна інформація

Канали

Коментарі

12.12.07, 17:52

Здорово, просто супер! Я Египет просто обожаю, хотя там и не была...

    22.12.07, 17:56Відповідь на 1 від Anyuttka

    То рекомендую поїхати, в основному заради моря і того, щоб хоч би раз побачити архітектуру давньої цивілізації, доки ще не запізно. Бо років за 5 там може нічого і не залишитися.

      32.12.07, 22:51Відповідь на 2 від VolodymyrV

      Так, я й сама хочу відвідати цю дивовижну країну, це як торкнутися до чогось дуже старовинного. І навіть не заради моря. А чому вважаєте, що років за 5 там вже нічого не буде? У Вас є якась думка що до цього?

        42.12.07, 23:20Відповідь на 3 від Anyuttka

        Судячи з того шо я бачив, владі Єгипту абсолютно наплювати на те шо там відбувається, піраміди руйнуються, туристи донищують те що не знищила природа. А окрім купки европейських археологів ця місцина нікого не хвилює, там просто заробляють гроші.

          53.12.07, 10:20Відповідь на 4 від VolodymyrV

          Дуже сумно... Я й сама глянула на фото, мабуть вони таки й впрям не в дуже гарному стані Але дякую за відповідь. Думаю, що ще встигну відвідати країну своєї мрії

            64.12.07, 21:20Відповідь на 4 від VolodymyrV

            Трохи не згоден. Так, на пам'ятках гроші заробляють, звичайно, але легковажного ставлення до них я ніде в Єгипті не зустрічав, тільки навпаки.

              74.12.07, 21:29Відповідь на 5 від Anyuttka

              Нічого, що я втручаюся у дискусію? Все не так погано, насправді.Ці колони кількасот років тому були у набагато гіршому стані, простіше кажучи, побиті на куски. Бачите гладкі рівномірні області між барельєфами - це вже сучасна реставрація. Стояло це все п'ять тисяч років, і ще стільки простоїть. А в Єгипет їхати треба обов'язково. Оптимально - на 2-3 тижні.

                84.12.07, 22:43Відповідь на 7 від llrr

                Звісно, нічого Дискусія - це завжди гарно, особливо, коли є про що поговорити і посперечатись, і вислухати якісь інші думки. Я сама не була у Єгипті, тому ж можу лише судити по фото, що я бачу. Але ось у цьому році відвідала Херсонес у Севастополі, і бачу, що є ще на що поглянути... А тій старовинній цивілізації теж дуже багато років-років... А ще щось стоїть, звичайно реставрують, але як же ще... А для Єгипту піраміди - це їх гроші, їх хліб... Думаю, це ще буде існувати довго... Треба оптімістично розмислювати

                  94.12.07, 23:54Відповідь на 8 від Anyuttka

                  Ага, оптимістично, якшо туристи не порозтягують на шматки те шо є. Скачуть по тим пірамідам як гірськи барани, причому як місцеві так і приїзджі, розписи по шматкам розтягують. Такого напливу туристів ніодна історична памятка не витримає, як на мене то коли приїзджає одночасно з 100 туравтобусів то це дещо занадто.

                    105.12.07, 00:29Відповідь на 9 від VolodymyrV

                    Ви не чули такої думки, що піраміди - це ще давніша цивілізація, ніж прийнято вважати? Є така думка, що за тих часів, якими їх датують, ще й гадки не мали, як будувати такі споруди, та ще й такими примітивними приладами, що були за часів фараонів. Звичайно, що можливо це все вимишлене, але є вже нова гіпотеза, що цивілізація за часів фараонів лише привласнила собі чиїсь творіння, ще більш дрівнішою, але вже забагато розвинутої навіть ніж ми (бо таємницю пірамид ще так і не розгадано), цивілізації, яка можливо була просто стерта з лиця Землі... Бо ніхто ж не знає, чи перші ми на неї... Як все говоріли про кінець світу, так можливо він і був вже колись... І якщо дотримуватися цієї версії, то вони вже стільки витримали. А взагалі, люди є люди, вони завжди будуть розтягувати те, від

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна