анонім
12.10.08, 08:23
рибалка вдалася!!!
Гість: Z-SLAVA
211.06.09, 00:03
Ти прав. Найкраща уха зі свіжої риби, бажано з хижаків. Риба не очищена, щоб уха була більш навариста.
vbaben
311.06.09, 12:55Відповідь на 2 від Гість: Z-SLAVA
а як потім їсти з лускою?
412.06.09, 22:05
НІ, що ти. Юшку проціжують. Просто чула, що луска дає навар і особливий смак. = = = Ця УХА в тебе вийшла смачна Риби було багато!!!!!!!!
514.06.09, 11:04Відповідь на 4 від Гість: Z-SLAVA
вся риба не змогла вміститись в казанок, а повар не я, то лише для фото
Україна, Ужгород
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
12.10.08, 08:23
рибалка вдалася!!!
Гість: Z-SLAVA
211.06.09, 00:03
Ти прав. Найкраща уха зі свіжої риби,
бажано з хижаків.
Риба не очищена, щоб уха була більш навариста.
vbaben
311.06.09, 12:55Відповідь на 2 від Гість: Z-SLAVA
а як потім їсти з лускою?
Гість: Z-SLAVA
412.06.09, 22:05
НІ, що ти. Юшку проціжують.
Просто чула, що луска дає навар і особливий смак.
= = =
Ця УХА в тебе вийшла смачна
Риби було багато!!!!!!!!
vbaben
514.06.09, 11:04Відповідь на 4 від Гість: Z-SLAVA
вся риба не змогла вміститись в казанок,
а повар не я,
то лише для фото