слойки с грибами и сыром....мммм) тают во рту))) / еда, рецепты, выпечка, питание
слойки с грибами и сыром....мммм) тают во рту)))

Інформація

Коментарі

15.12.17, 08:44

    25.12.17, 08:44

    да, хочу спитати - у тебе совість є?

      35.12.17, 09:15Відповідь на 2 від Ми Ла

      да, хочу спитати - у тебе совість є?нема совісті, з'їли)))) це кіндеру на ДР готувала, і таких п'ять! противенів)))

        45.12.17, 09:18Відповідь на 3 від Маммамія

        да, хочу спитати - у тебе совість є?нема совісті, з'їли)))) це кіндеру на ДР готувала, і таких п'ять! противенів)))
        слойка вона ж така - з'їдається умиг!
        А он бачу авокадка у тебе лежить. Дуже смачно спечена слойочка, порізана квадратиками десь 5х8(змастити взбитим жовтком перед випіканням), потім зверху маселком, пластинки авокадо, кусочок сільодочки і свіжим кропчиком притрусити. Нямка.....

          55.12.17, 09:29Відповідь на 4 від Ми Ла

          да, хочу спитати - у тебе совість є?нема совісті, з'їли)))) це кіндеру на ДР готувала, і таких п'ять! противенів))) слойка вона ж така - з'їдається умиг!
          А он бачу авокадка у тебе лежить. Дуже смачно спечена слойочка, порізана квадратиками десь 5х8(змастити взбитим жовтком перед випіканням), потім зверху маселком, пластинки авокадо, кусочок сільодочки і свіжим кропчиком притрусити. Нямка.....
          тАк по прядку)) сначала слойку выпекать, а потом авокадо и селедку?

            65.12.17, 09:34Відповідь на 5 від Маммамія

            инки авокадо, кусочок сільодочки і свіжим кропчиком притрусити. Нямка.....тАк по прядку)) сначала слойку выпекать, а потом авокадо и селедку?так. в ідеалі, це все робиться з чорним хлібом. Але я адаптувала на свята під слойку.
            Розкачуєш сльойоний пласт,змащуєш взбитим яйцем і ріжеш на квадратики. Випікаєш, тільки не до аж рум'яного кольору, бо буде нижній шар слойки слоїтися потім. Остили. Змащуєш тоненько масельцем, потім кладеш тоненькі полосочки авокадо, потім оселедчик і гілочку кропчику. Або присипаєш кропчиком.

              75.12.17, 09:39Відповідь на 6 від Ми Ла

              инки авокадо, кусочок сільодочки і свіжим кропчиком притрусити. Нямка.....тАк по прядку)) сначала слойку выпекать, а потом авокадо и селедку?так. в ідеалі, це все робиться з чорним хлібом. Але я адаптувала на свята під слойку.
              Розкачуєш сльойоний пласт,змащуєш взбитим яйцем і ріжеш на квадратики. Випікаєш, тільки не до аж рум'яного кольору, бо буде нижній шар слойки слоїтися потім. Остили. Змащуєш тоненько масельцем, потім кладеш тоненькі полосочки авокадо, потім оселедчик і гілочку кропчику. Або присипаєш кропчиком.
              плин...захлебнулась слюной
              вот скажи, у тебя совисть йе?))) такой вкуснятиной делиЦа нада
              ДЯКУЮююю!!!
              щаз скопирую текст и в заметку ))) на НГ приготовлю)) эх, еще бы фото)

                85.12.17, 09:44Відповідь на 7 від Маммамія

                инки авокадо, кусочок сільодочки і свіжим кропчиком притрусити. Нямка.....тАк по прядку)) сначала слойку выпекать, а потом авокадо и селедку?так. в ідеалі, це все робиться з чорним хлібом. Але я адаптувала на свята під слойку.
                Розкачуєш сльойоний пласт,змащуєш взбитим яйцем і ріжеш на квадратики. Випікаєш, тільки не до аж рум'яного кольору, бо буде нижній шар слойки слоїтися потім. Остили. Змащуєш тоненько масельцем, потім кладеш тоненькі полосочки авокадо, потім оселедчик і гілочку кропчику. Або присипаєш кропчиком.
                плин...захлебнулась слюной
                вот скажи, у тебя совисть йе?))) такой вкуснятиной делиЦа нада
                ДЯКУЮююю!!!
                щаз скопирую текст и в заметку ))) на НГ приготовлю)) эх, еще бы фото)
                з авокадо і оселедчиком все смачно

                  95.12.17, 09:50Відповідь на 8 від Ми Ла

                  так. в ідеалі, це все робиться з чорним хлібом. Але я адаптувала на свята під слойку.
                  Розкачуєш сльойоний пласт,змащуєш взбитим яйцем і ріжеш на квадратики. Випікаєш, тільки не до аж рум'яного кольору, бо буде нижній шар слойки слоїтися потім. Остили. Змащуєш тоненько масельцем, потім кладеш тоненькі полосочки авокадо, потім оселедчик і гілочку кропчику. Або присипаєш кропчиком.
                  плин...захлебнулась слюной
                  вот скажи, у тебя совисть йе?))) такой вкуснятиной делиЦа нада
                  ДЯКУЮююю!!!
                  щаз скопирую текст и в заметку ))) на НГ приготовлю)) эх, еще бы фото)
                  з авокадо і оселедчиком все смачно
                  я авокадо прям тАк могу слопать, без ничего с селедкой не пробовала, ее ваапще давно ела...но представляю кАк это вкуснаааа)))) дякс за рецепт, уже в черновике )

                    105.12.17, 10:04Відповідь на 9 від Маммамія

                    знаєш, який добрий салат з авокадо. Все кубіками - помідори(тугенькі треба), огірочок, кусочки салату або пекінки, трішки кукурузки консервованої, трішки лососю малосольного(можна навіть брюшка почистити від шкурки і порізати), маслинки або оливки на четверо - туди ж. І заправити майонезом, небагато. І потім притрусити авокадкою пластинками. А якщо авокадо не дуже м'який, то можна теж його кубиками порізати і перемішати разом з усіма інгридієнтами. Але бажано авокадо не розмазюкати в общій масі. Я люблю, коли кусочки авокадо такі маслянисті на язиці, мммм просто.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна