блинчики ( оладьи) с овощами и рукколой) / еда, рецепты, выпечка, питание
блинчики ( оладьи) с овощами и рукколой)

Інформація

Коментарі

114.06.17, 19:49

Всю зелень можу їсти, кінзу обожнюю.
З руколою ну ніяк не можу подружитися

    214.06.17, 20:24Відповідь на 1 від Ми Ла

    Всю зелень можу їсти, кінзу обожнюю.
    З руколою ну ніяк не можу подружитися
    а я кінзу і кучеряву петрушку не лю

      314.06.17, 20:25Відповідь на 2 від Маммамія

      Всю зелень можу їсти, кінзу обожнюю.
      З руколою ну ніяк не можу подружитися
      а я кінзу і кучеряву петрушку не лю
      а руколу обожнюю)

        414.06.17, 20:53Відповідь на 2 від Маммамія

        Всю зелень можу їсти, кінзу обожнюю.
        З руколою ну ніяк не можу подружитися
        а я кінзу і кучеряву петрушку не лю
        Не сойдуцца наши два берегаааа( паю я так)

          514.06.17, 20:58Відповідь на 4 від Ми Ла

          Всю зелень можу їсти, кінзу обожнюю.
          З руколою ну ніяк не можу подружитися
          а я кінзу і кучеряву петрушку не лю
          Не сойдуцца наши два берегаааа( паю я так)
          та ну... под каву з коньячком сойдуцца тока тАк (моя ынтерпрытацыя))))*cup_ful l*

            614.06.17, 21:00

            Люд! А ти пекла налисники на молоці, але зі шпинатом? Шпинат не в начинку, а перебити в блендері і добавити в тісто для випічки?

              714.06.17, 21:07Відповідь на 6 від Ми Ла

              Люд! А ти пекла налисники на молоці, але зі шпинатом? Шпинат не в начинку, а перебити в блендері і добавити в тісто для випічки?шпината не было, а был щавель и зелень разная, я все мелко порезала и добавила в тесто, потом вспомнила о твердом сыре, натерла его и тоже туда же...мне понравилось) шпинат пока тока заморозила на зиму)

                814.06.17, 21:10Відповідь на 7 від Маммамія

                Люд! А ти пекла налисники на молоці, але зі шпинатом? Шпинат не в начинку, а перебити в блендері і добавити в тісто для випічки?шпината не было, а был щавель и зелень разная, я все мелко порезала и добавила в тесто, потом вспомнила о твердом сыре, натерла его и тоже туда же...мне понравилось) шпинат пока тока заморозила на зиму)Ух ти, круто ти всього туди порізала! а я робила зі шпинатом. Смачні. Начинка грибна. І вигляд такий класний - ізумрудного кольору...

                  914.06.17, 21:12Відповідь на 8 від Ми Ла

                  Люд! А ти пекла налисники на молоці, але зі шпинатом? Шпинат не в начинку, а перебити в блендері і добавити в тісто для випічки?шпината не было, а был щавель и зелень разная, я все мелко порезала и добавила в тесто, потом вспомнила о твердом сыре, натерла его и тоже туда же...мне понравилось) шпинат пока тока заморозила на зиму)Ух ти, круто ти всього туди порізала! а я робила зі шпинатом. Смачні. Начинка грибна. І вигляд такий класний - ізумрудного кольору...я представляю!!!

                    1014.06.17, 21:46Відповідь на 8 від Ми Ла

                    шпината не было, а был щавель и зелень разная, я все мелко порезала и добавила в тесто, потом вспомнила о твердом сыре, натерла его и тоже туда же...мне понравилось) шпинат пока тока заморозила на зиму)Ух ти, круто ти всього туди порізала! а я робила зі шпинатом. Смачні. Начинка грибна. І вигляд такий класний - ізумрудного кольору...в последнее время полюбила замороженные овощи, особенно спаржевую фасоль и мексиканскую смесь, она с кукурузой, быстро готовлю на пару, поливаю соком лимона ....а дальше, что душе угодно))) в макароны или крупы, с фетой ваапще вкуснятина, можно и мяса добавить ... или в тесто для оладьев и сытно, и калорий мало . питательно и вкусно))