Раніше сорти дуже відрізнялись, все залежало від кваліфікації головного пивовара, а тепер я не бачу різниці між існуючими нині сортами різних заводів. Все робиться за однаковими комп"ютерними програмами, на однаковому обладнанні.
Нічого я не перегнув! Років 10 тому я брав участь у створенні однієї телепрограми і мене здивували з"йомки з Миколаївського заводу - там на конвеєрах одразу йшли декілька брендів! Пояснення - бо на той час там було найсучасніше обладнання!
Зараз подивився - знайшов ось це: http://uabeer.com/pivovarennye-zavody/nikolaevskij-pivzavod-yantar.html
Процитую останній абзац: На сегодняшний день на пивзаводе выпускаются следующие сорта пива — Янтар «Світле», Чернігівське «Світле», Рогань «Традиційне», Чернігівське «Біле», Чернігівське «Біла Ніч», Рогань «Монастирське», Чернігівське «Міцне», а также совсем недавно появившееся пиво Рогань «Два Хмеля». Причем, Рогань «Два хмеля» не смотря на харьковские «корни» этого бренда, варят и разливают исключительно в Николаеве.....
Отже 3 бренди!!!!!
Відповідно до тієї статті, всі ці бренди мають одного власника - тому така картина! Так що якщо я й перегнув, то частково!
Гість: R0mmel
718.09.12, 00:37
а як же це так - 4% і безалкогольне? Щодо сьогоднішнього пива, то воно дійсно все робиться однакове, і майже всі пивоварні належать найбільшій пивній корпорації світу - "Анхойзер Буш - ІнБев". Та треба дивитись на марки, що випускаються в невеличких містах за старою технологією. Той же славутський "Князь Сангушко" зі строком зберігання 12днів - натурпродукт, як і колись
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Єв@
115.09.12, 14:51
Я ж то думаю, що за назва така?.. Біля пива стояло...
претендент
215.09.12, 17:17
Можливо, я б віддав перевагу йому... перед сьогоднішньою "оболонню"...
претендент
315.09.12, 20:26
20 коп... М-да... Плюс молодість...
Кривовус
416.09.12, 21:28
Раніше сорти дуже відрізнялись, все залежало від кваліфікації головного пивовара, а тепер я не бачу різниці між існуючими нині сортами різних заводів. Все робиться за однаковими комп"ютерними програмами, на однаковому обладнанні.
A v i @ t o r
517.09.12, 12:05
Нічого я не перегнув! Років 10 тому я брав участь у створенні однієї телепрограми і мене здивували з"йомки з Миколаївського заводу - там на конвеєрах одразу йшли декілька брендів! Пояснення - бо на той час там було найсучасніше обладнання!
Зараз подивився - знайшов ось це: http://uabeer.com/pivovarennye-zavody/nikolaevskij-pivzavod-yantar.html
Процитую останній абзац: На сегодняшний день на пивзаводе выпускаются следующие сорта пива — Янтар «Світле», Чернігівське «Світле», Рогань «Традиційне», Чернігівське «Біле», Чернігівське «Біла Ніч», Рогань «Монастирське», Чернігівське «Міцне», а также совсем недавно появившееся пиво Рогань «Два Хмеля». Причем, Рогань «Два хмеля» не смотря на харьковские «корни» этого бренда, варят и разливают исключительно в Николаеве.....
Отже 3 бренди!!!!!
A v i @ t o r
617.09.12, 12:07
Відповідно до тієї статті, всі ці бренди мають одного власника - тому така картина! Так що якщо я й перегнув, то частково!
Гість: R0mmel
718.09.12, 00:37
а як же це так - 4% і безалкогольне? Щодо сьогоднішнього пива, то воно дійсно все робиться однакове, і майже всі пивоварні належать найбільшій пивній корпорації світу - "Анхойзер Буш - ІнБев". Та треба дивитись на марки, що випускаються в невеличких містах за старою технологією. Той же славутський "Князь Сангушко" зі строком зберігання 12днів - натурпродукт, як і колись
Танк_
818.09.12, 02:28
Жах, навіть і не пробував таке...
Кривовус
918.09.12, 09:18Відповідь на 7 від Гість: R0mmel
4% - не алкоголь, а щільність пива.
Кривовус
1018.09.12, 09:20Відповідь на 3 від претендент
Мінус секс, бо тоді його ще "не було"...