В 3-хлитровую банку:20гр дрожжей,5-6ст.л.сахара,1буханка черного хлеба.Залить водой по плечики и поставить на сутки на солнце.
Потом процедить через марлю.Хлеб отжать.-Это закваска.
1 литр закваски залить 7 литр.воды,добавить 7-8 ст.л. сахара, полбуханки черного хлеба,хорошо поджаренного.Можно100 гр.изюма.Поставить на солнце на сутки.Затем снова процедить.Выход 5-6 литров кваса.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
ASSOL
18.06.09, 16:57
спасибочки!!!
Innulka
28.06.09, 16:58Відповідь на 1 від ASSOL
пожалуйста!
Yse bydedobre
38.06.09, 19:30
Спасибочки +++++++
Innulka
48.06.09, 22:10Відповідь на 3 від Yse bydedobre
на здоровья!
Orusichka
59.06.09, 13:39
в мене такий самий посудний набір...
Alfa145
69.06.09, 15:17
Ну...квас я не очень....А вот от сочка не откажусь!
Lавина
79.06.09, 21:38
мням! Вкусняшка!
Пасиб!
...а рецепт кваса?
Innulka
89.06.09, 21:55Відповідь на 6 від Alfa145
так домашний,мною приготовленный Сок будет попозже.Яблоки еще не поспели.
Кстати, в такую жару квас отлично помогает!
Innulka
99.06.09, 22:00Відповідь на 5 від Orusichka
Поздравляю!Хороший выбор.
Innulka
109.06.09, 22:07Відповідь на 7 від Lавина
В 3-хлитровую банку:20гр дрожжей,5-6ст.л.сахара,1буханка черного хлеба.Залить водой по плечики и поставить на сутки на солнце.
Потом процедить через марлю.Хлеб отжать.-Это закваска.
1 литр закваски залить 7 литр.воды,добавить 7-8 ст.л. сахара, полбуханки черного хлеба,хорошо поджаренного.Можно100 гр.изюма.Поставить на солнце на сутки.Затем снова процедить.Выход 5-6 литров кваса.