любителям мидий посвящается)) /
любителям мидий посвящается))

Інформація

Коментарі

120.09.14, 14:45

рецепт)))

    220.09.14, 14:54Відповідь на 1 від КорицЯ

    рецепт)))та ты шо! там все просто
    накидала и обжарила))

      Гість: реал

      320.09.14, 14:59

      Бррр ракушки хрупать. Лучше белые грибы карпатские в сметане обжарить . По вкусу не уступают мясу

        420.09.14, 15:05

          520.09.14, 16:10Відповідь на 3 від Гість: реал

          А я больше грибы черкасские люблю, они ближе. Но мидии - прелесть!

            620.09.14, 16:10Відповідь на 2 від ranok_v_misti

              720.09.14, 18:00

              Апетитно! З сиром?

                820.09.14, 18:03Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                Апетитно! З сиром?неа,,, грибы, лук, морковь

                  920.09.14, 18:06Відповідь на 8 від ranok_v_misti

                  Апетитно! З сиром?неа,,, грибы, лук, морковьЯ ще й подумала, що морква, а тоді думаю, а може сир.

                    анонім

                    1020.09.14, 18:27

                    На вид стрёмненько...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна