відкриття 2024 року
сир адигейський /
відкриття 2024 року
сир адигейський

Інформація

Коментарі

19.01.25, 00:54

Хочу пармезан або щось таке. Можна без вина.

    29.01.25, 08:10Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Хочу пармезан або щось таке. Можна без вина.А симеренку?)

      310.01.25, 02:49Відповідь на 2 від ranok_v_misti

      Сииииииииииииииииииииир!!!

        410.01.25, 03:42Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Сииииииииииииииииииииир!!!Рокфор

          510.01.25, 14:14Відповідь на 4 від ranok_v_misti

          Мене в ньому смущає пліснява.

            610.01.25, 17:29Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Мене в ньому смущає пліснява.Свіжак

              710.01.25, 18:23Відповідь на 6 від ranok_v_misti

                814.01.25, 17:06

                2024 року? Цікаво, я його їм бо зна
                скільки десятків років, а загалом
                цей сир виготовляють віки.
                З овечого молока найсмачніший мені

                  914.01.25, 17:51Відповідь на 8 від ajnbybz

                  2024 року? Цікаво, я його їм бо зна
                  скільки десятків років, а загалом
                  цей сир виготовляють віки.
                  З овечого молока найсмачніший мені
                  Я можливо і їла раніше аце вже розпробувала)

                    1017.01.25, 18:39Відповідь на 9 від ranok_v_misti

                    2024 року? Цікаво, я його їм бо зна
                    скільки десятків років, а загалом
                    цей сир виготовляють віки.
                    З овечого молока найсмачніший мені
                    Я можливо і їла раніше аце вже розпробувала)
                    От і добре