Питається, якого милого?! Завантаження сторінки айюей гальмується заблокованим яндексом. Заблокований яндекс - що він тут робить? Які скріпти-сервіси підключено? / screens
Питається, якого милого?! Завантаження сторінки айюей гальмується заблокованим яндексом. Заблокований яндекс - що він тут робить? Які скріпти-сервіси підключено?

Інформація

  • Папка: Screens :) (43 з 98)
  • Додана: 26.07.2019

Коментарі

126.07.19, 20:27

А нащо всю сторінку завантажувати? Можна ж тільки фото чи гіфку...!

    226.07.19, 20:34Відповідь на 1 від Андрій1961

    Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.

      326.07.19, 20:36Відповідь на 2 від Merovingian

      Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.Та ні, у мене претензій немає! Я просто не зрозумів, нащо копіювати всю сторінку, якщо скопіювати фото значно простіше!

        426.07.19, 20:40Відповідь на 3 від Андрій1961

        Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.Та ні, у мене претензій немає! Я просто не зрозумів, нащо копіювати всю сторінку, якщо скопіювати фото значно простіше!На скріні мова про підключений заблокований на Україні яндекс. Стрілочка червона спрямована на статусний рядок, в якому відображається, що підвантажується на час перегляду певної веб-сторінки.

          526.07.19, 20:43Відповідь на 4 від Merovingian

          Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.Та ні, у мене претензій немає! Я просто не зрозумів, нащо копіювати всю сторінку, якщо скопіювати фото значно простіше!На скріні мова про підключений заблокований на Україні яндекс. Стрілочка червона спрямована на статусний рядок, в якому відображається, що підвантажується на час перегляду певної веб-сторінки.Так оце ж і я дивуюся, звідки той Яндекс взявся! У мене такого ніколи не було!

            626.07.19, 20:46Відповідь на 5 від Андрій1961

            Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.Та ні, у мене претензій немає! Я просто не зрозумів, нащо копіювати всю сторінку, якщо скопіювати фото значно простіше!На скріні мова про підключений заблокований на Україні яндекс. Стрілочка червона спрямована на статусний рядок, в якому відображається, що підвантажується на час перегляду певної веб-сторінки.Так оце ж і я дивуюся, звідки той Яндекс взявся! У мене такого ніколи не було!..Це не в тебе. Це програмери айюей підключили щось від яндексу.

              726.07.19, 20:55Відповідь на 6 від Merovingian

              Лінькувато у п'ятницю з графікою копирсатись А що таке? Як що щось, можу вирізати те, що тобі не до вподоби.Та ні, у мене претензій немає! Я просто не зрозумів, нащо копіювати всю сторінку, якщо скопіювати фото значно простіше!На скріні мова про підключений заблокований на Україні яндекс. Стрілочка червона спрямована на статусний рядок, в якому відображається, що підвантажується на час перегляду певної веб-сторінки.Так оце ж і я дивуюся, звідки той Яндекс взявся! У мене такого ніколи не було!..Це не в тебе. Це програмери айюей підключили щось від яндексу.Дякую, зрозумів!

                827.07.19, 16:15

                Мінус цього сайту
                На інших можна гіфку вставити навіть у комент...

                  927.07.19, 16:18Відповідь на 8 від Голубка

                  Мінус цього сайту
                  На інших можна гіфку вставити навіть у комент...
                  Будемо сподіватись на покращення)