А він жирненький.Спочатку потрібно замаринувати.Трішки побризкати лимонним соком,додати імбир,чорний перець,лавровий лист,часник і цибулю.Через 12 годин - на мангал!
А він жирненький.Спочатку потрібно замаринувати.Трішки побризкати лимонним соком,додати імбир,чорний перець,лавровий лист,часник і цибулю.Через 12 годин - на мангал!Коли пристрелю такого,вишлю вам.
А він жирненький.Спочатку потрібно замаринувати.Трішки побризкати лимонним соком,додати імбир,чорний перець,лавровий лист,часник і цибулю.Через 12 годин - на мангал!Коли пристрелю такого,вишлю вам.
Тільки пристрелюй не з дробовика,бо небажано,щоб свинець на зубах скрипів
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Wanderer5852
121.08.10, 22:05
А він жирненький.Спочатку потрібно замаринувати.Трішки побризкати лимонним соком,додати імбир,чорний перець,лавровий лист,часник і цибулю.Через 12 годин - на мангал!
NAZARR
221.08.10, 22:12Відповідь на 1 від Wanderer5852
Коли пристрелю такого,вишлю вам.
Wanderer5852
321.08.10, 22:19Відповідь на 2 від NAZARR
Тільки пристрелюй не з дробовика,бо небажано,щоб свинець на зубах скрипів
NAZARR
421.08.10, 22:25Відповідь на 3 від Wanderer5852
В мене є ще пневмат.
Wanderer5852
521.08.10, 22:28Відповідь на 4 від NAZARR
А казав,що пістоля немає
NAZARR
621.08.10, 22:31Відповідь на 5 від Wanderer5852
Це пневматична гвинтівка,коли йшов до армії вчився стріляти.