жир,- так називають в наших краях букові зернята, їстівні, смачні, треба смажити, бо містять трохи синильної кислоти, в голодні роки, здорово виручали горян.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Jem
120.01.10, 08:26
Чесно кажучи, соромно, але не знала цього... Щойно влізла в інет щоб хоча б трохи просвітитися...
Мреє DAD
220.01.10, 11:27Відповідь на 1 від Jem
немає нічого осудливого в такому незнанні, гірше коли людина не може липу від дуба відрізнити, а таке по теперішніх часах вже не рідкість
К@tika
320.01.10, 20:28
Не знала, що смажити треба. Так їла! Але в малих кількостях, та й не часто......
zoлотоволоs
421.01.10, 02:28
Дякую Вам за гарні знімки та дуже корисну інформацію!
Мреє DAD
521.01.10, 07:49Відповідь на 3 від К@tika
дякую!
анонім
622.01.10, 20:45
красиво і корисно
Aywengo
724.01.10, 18:54
tank_sev_ru
827.01.10, 23:05
KатюшаGO
928.01.10, 13:12
Горянка
108.03.10, 19:29
Я зібрала насіння з бука що має темнофіолетове (практично чорне) листя.В мене є шанс його проростити?