Исконно русские carpatian highlanders lands / фотожаба
Исконно русские carpatian highlanders lands

Інформація

Коментарі

Гість: Рус с kija

17.02.12, 10:13

Руськіє

    27.02.12, 10:13

    Часом появлюється бажання похохмити. А якщо без жартів, - то це одна із карт - убивць, як ми їх називаємо. Це в честь того, що за їх допомогою у незнайомій місцевості практично неможливо зорієнтуватись.

      37.02.12, 10:14Відповідь на 1 від Гість: Рус с kija

      Руськіє.........русские.

        Гість: Рус с kija

        47.02.12, 10:15Відповідь на 3 від Мреє DAD

        Руськіє.........русские.

          57.02.12, 10:18Відповідь на 1 від Гість: Рус с kija

          У тверезій транскрипції це мало б бути так: Руськэ Вэлыкэ, Руськый, але бажання переінакшувати усе на свій копил було всеперемагаючим.

            67.02.12, 10:23

            А потік Русскій це не той ,в Бистреці після с/р де мостик новий зробили

              77.02.12, 10:37


              «Чомусь мені завжди здавалось, що злі духи витають десь поза Україною, над нами — тільки добрі. Навіть тоді, коли ми гинули. Адже воскресали ж і жили далі. І нема кращої землі, ніж наша земля...» (Павло Загребельний)

                Гість: Рус с kija

                87.02.12, 10:38Відповідь на 5 від Мреє DAD

                У тверезій транскрипції це мало б бути так: Руськэ Вэлыкэ, Руськый, але бажання переінакшувати усе на свій копил було всеперемагаючим.Це можна повернути, тільки жиди того не дадуть зробити. А люди тут і там думають що мова зараз кожного з них більш автентична.Недавно один зі мною сперечався. Черевики шкіряні, а я йому кожані.
                Він каже кожа то російське, а я кажу зроби визначення(облуплена шкура з хутром) і та сама з якої хутро видалили( настала кома). Питаю кота за що беруть? За кожу чи за шкірку, каже за шкірку, а я йму можна й за кожу, як що кот з лисих пород Я ось для чого, одним дозволили використовувати, а другим ні слова, та навпаки. Це як разрешить і дозволить. В першому випадку разрешались дитиною( у тварин), жінки рожали, а друге з волі людини.

                  97.02.12, 11:03

                    107.02.12, 11:06

                    Здається, це кусок штабної. Всього одна зайва буква, а як зачепило. "Как много в єтом слове." Я навіть схиляюся до думки, що укладач карти щиро вірив, що воно саме так має звучати, а слова руський буває тільки з двома "с" і без "ь". Якщо з русским все зрозуміло то назва Ружа Кежковата ну дуже дивна. Або там кардинальна помилка і мало бути Кедровата або це якась інтерпритація слова "тяжко"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна