Інформація

Коментарі

17.01.13, 17:32

Хорошее фото, попробуй добавить резкость

    27.01.13, 20:10

    ок.

      325.03.13, 22:17

      Я хоч і не професійний фотограф, але спробую дати декілька порад, раз фото викладені для критики.
      Неправильно обраний об'єкт фокусування, в даному випадку фокусування відбулось по вітках дерева, але пріоритетний об'єкт на даному фото це протилежний берег (за нього "чіпляється око", і через те що він не у фокусі фотографія здається нечіткою.
      Намагайтесь не знімати без потреби на відкритій діафрагмі, особливо пейзажі, тому що на відкритій діафрагмі завжди видні недоліки об'єктива, саме краще почитати тести об'єктива і подивитись на яких діафрагмах він дає найкращу різкість і виходячи з цього вибирати діафрагму для конкретних умов.

        425.03.13, 22:25

        Також завжди намагайтесь вибирати максимально низьке ISO, чим вище ISO тим менша деталізація і динамічний діапазон фотографії, плюс в тінях "вилязять" шуми, які "доб'ють" ті деталі які залишились в тінях.
        Але при зйомці при недостатньому освітлені, комбінація малого ISO і прикритої діафрагми може потребувати довгої витримки і відповідно фотоапарат потрібно буде встановити на штатив чи упор.
        Ну і якщо хочете отримувати фотографії хорошої якості, то освоюйте роботу з RAW файлами, і програми Adobe Lightroom чи хоча б безплатну програму Canon digital photo professional, після неї фотографії виходять кращі аніж після після вбудованого конвертора фотоапарата.

          525.03.13, 22:28Відповідь на 4 від lisovic

          дякую