Буде справжня кулеша / путешествия
Буде справжня кулеша

Інформація

  • Папка: Подорож на Чорну гору (11 з 12)
  • Додана: 14.08.2010
  • Камера: Sony DSC-H50
  • Дата зйомки: 2 серпня 2010, 8:53:12
Детальна інформація

Коментарі

115.08.10, 16:29

Я так зрозумів пляшку замість товкача використовуєте.

    215.08.10, 17:31Відповідь на 1 від Діду

    Я так зрозумів пляшку замість товкача використовуєте.Жінки завжди знаходять вихід. Тільки це те товкач а кулешір .

      315.08.10, 17:37Відповідь на 2 від Горянка

      Я так зрозумів пляшку замість товкача використовуєте.Жінки завжди знаходять вихід. Тільки це те товкач а кулешір .Я таких слів не знаю тому прошу не ображатись і не обзивати мене кулешіром

        415.08.10, 17:42Відповідь на 3 від Діду

        Я так зрозумів пляшку замість товкача використовуєте.Жінки завжди знаходять вихід. Тільки це те товкач а кулешір .Я таких слів не знаю тому прошу не ображатись і не обзивати мене кулешіромТа я не вас.Ця штука якою в горах вимішую кулешу-називається кулешір

          515.08.10, 18:10Відповідь на 4 від Горянка

          Я так зрозумів пляшку замість товкача використовуєте.Жінки завжди знаходять вихід. Тільки це те товкач а кулешір .Я таких слів не знаю тому прошу не ображатись і не обзивати мене кулешіромТа я не вас.Ця штука якою в горах вимішую кулешу-називається кулешір Зрозумів -- шуткую.

            617.08.10, 16:36

              720.08.10, 23:21

              навіть і не здогадуюсь що це такє кулеша.

                831.08.10, 16:57Відповідь на 7 від Кислица

                КУлеша - національне блюдо верховинців. Густа каша з курудзяної муки
                замішаної на воді або на картоплі. Колись вживали замість хліба, або як гарнір. Подавали із шкварками, сирною підливою, свинною смаженицею,
                перекладену з сиром і т.д.

                  931.08.10, 19:11Відповідь на 6 від Natalka

                  Бачу ви уже куштували. Цю прямо руками розхапали з казанка. Всім не стало

                    101.09.10, 17:40Відповідь на 8 від Горянка

                    КУлеша - національне блюдо верховинців. Густа каша з курудзяної муки
                    замішаної на воді або на картоплі. Колись вживали замість хліба, або як гарнір. Подавали із шкварками, сирною підливою, свинною смаженицею,
                    перекладену з сиром і т.д.
                    Кулеша-!!!! Я помьятаю що пригощалася, ала забула як називали це блюдо.. На сметані з кукурудзяної муки и щоб не пригорало требя вимішувать весь час.
                    Дякую тобі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна