Кальмари фаршировані на грилі. / блюда, гриль, шашлик, солодощі, ковбаски, кальмари
Кальмари фаршировані на грилі.

Інформація

  • Папка: Смакота. (7 з 8)
  • Додана: 5.11.2017
  • Камера: Nikon D90
  • Дата зйомки: 27 липня 2013, 19:06:04
Детальна інформація

Канали

Коментарі

15.11.17, 18:33

пишіть рецепта

    25.11.17, 18:41

    Колись я ту гуму їв 2 рази на тиждень !

      35.11.17, 18:57Відповідь на 1 від Міс Марпл

      соєвий соус - 3 столові ложки;
      кальмар - 2 штуки;
      лаваш - 100 грам;
      цибуля зелена - 4 штуки;
      петрушка - 1 пучок;
      часник - 1 зубок;
      яйце куряче - 1 штуки;
      оливкова олія - ??1 столова ложка;
      перець чорний мелений;
      сіль;
      3 листа салату листового.

      Кальмарів очищаємо і маринуємо в соєвому соусі.
      Лаваш подрібнюємо.
      Подрібнюємо цибулю, петрушку і часник.
      Змішуємо лаваш, зелень з яйцем, приправляємо сіллю і перцем і добре перемішуємо.
      Отриманим фаршем щільно начиняє кальмарів. Скріплюємо отвір зубочистками або ниткою і скроплюємо соєвим соусом.
      На сильному вогні випікаємо на грилі 10 хвилин
      Подаємо на листках салату.

        45.11.17, 19:00Відповідь на 2 від Yuryar

        Колись я ту гуму їв 2 рази на тиждень !Кальмар треба вміти готувати.Варити та смажити на сильному вогні не більше 5-10 хвилин,інакше він дійсно перетворюється в гуму.

          55.11.17, 19:06Відповідь на 1 від Міс Марпл

          Замість лаваша можно використовувати відварений рис.Начинку можна також робити з морепродуктів,або додавати жарені гриби,тощо.Головне не перетримати на вогні,бо кальмар стане твердим.Смачного.

            65.11.17, 19:51

              75.11.17, 20:01Відповідь на 4 від Davigadoff

              Мені подобалось. А гумою їх називали місцеві в Кенігсберзі !

                85.11.17, 21:52Відповідь на 3 від Davigadoff

                Дякую

                  95.11.17, 21:53Відповідь на 5 від Davigadoff

                  Ага, дякую, про твердість в курсі, вже мала клопіт з перевареним кальмаром.

                    105.11.17, 22:34

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна