Nola4ka
110.06.13, 09:39
Nickkey
214.06.13, 02:59Відповідь на 1 від Nola4ka
Ага,самка
314.06.13, 02:59Відповідь на 1 від Nola4ka
Заметила,что она ест? Вот этим я её покормил
414.06.13, 06:25Відповідь на 3 від Nickkey
Я бы сначала сварила
514.06.13, 09:41Відповідь на 4 від Nola4ka
...и сама бы скушала?
614.06.13, 10:33Відповідь на 5 від Nickkey
Не ели вы щей из молодой крапивы, ох не ели )))
714.06.13, 10:43Відповідь на 6 від Nola4ka
пробовал так точно--значит,не понравилось на вкус))))
814.06.13, 10:52Відповідь на 7 від Nickkey
На вкус так же, как и китайский бульон, но безусловно, кто-как готовит...
914.06.13, 10:53Відповідь на 8 від Nola4ka
Интересно,как ты их сравниваешь..))))) Они не то,что по консистенции,но по способу приготовления разные))))
1014.06.13, 11:00Відповідь на 9 від Nickkey
Ну консистенцией всегда можно разобраться, я имею ввиду, что у них общий привкус и послевкусие.
Україна, Харків
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Nola4ka
110.06.13, 09:39
Nickkey
214.06.13, 02:59Відповідь на 1 від Nola4ka
Ага,самка
Nickkey
314.06.13, 02:59Відповідь на 1 від Nola4ka
Заметила,что она ест? Вот этим я её покормил
Nola4ka
414.06.13, 06:25Відповідь на 3 від Nickkey
Я бы сначала сварила
Nickkey
514.06.13, 09:41Відповідь на 4 від Nola4ka
...и сама бы скушала?
Nola4ka
614.06.13, 10:33Відповідь на 5 від Nickkey
Не ели вы щей из молодой крапивы, ох не ели )))
Nickkey
714.06.13, 10:43Відповідь на 6 від Nola4ka
пробовал так точно--значит,не понравилось на вкус))))
Nola4ka
814.06.13, 10:52Відповідь на 7 від Nickkey
На вкус так же, как и китайский бульон, но безусловно, кто-как готовит...
Nickkey
914.06.13, 10:53Відповідь на 8 від Nola4ka
Интересно,как ты их сравниваешь..))))) Они не то,что по консистенции,но по способу приготовления разные))))
Nola4ka
1014.06.13, 11:00Відповідь на 9 від Nickkey
Ну консистенцией всегда можно разобраться, я имею ввиду, что у них общий привкус и послевкусие.