не вгадали - це у місті з одного боку старої хати на асфальті росло, там де трохи перегною з старого листя відклалося. Більше ніде не бачив.
Цікаво.. колись у Німеччині я був на дні народженні, у китайському ресторані. Там рис подавався з качкою і якимись грибами. Так оті гриби були схожі на оце, що на фото, тільки коричневе. Нічо так на смак
Во-во, тому я ніколи не купую порошків на грибах до зупи чи підливи, бо я знаю, що ті білі гриби зі Швеції, і знаю - скільки там протеїнів і продуктів життєдіяльності тих протеїнів, поки їх не засушили.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Горянка
125.10.11, 10:55
Фі не люблю я на таку штуку в лісі ненароком спертися
Вітер-в-полі
225.10.11, 21:46Відповідь на 1 від Горянка
не вгадали - це у місті з одного боку старої хати на асфальті росло, там де трохи перегною з старого листя відклалося. Більше ніде не бачив.
Цікаво.. колись у Німеччині я був на дні народженні, у китайському ресторані. Там рис подавався з качкою і якимись грибами. Так оті гриби були схожі на оце, що на фото, тільки коричневе. Нічо так на смак
Горянка
325.10.11, 22:02Відповідь на 2 від Вітер-в-полі
Все таки з гною - ні. Навіть заради Німеччини.
Вітер-в-полі
425.10.11, 22:07Відповідь на 3 від Горянка
А, то Ви печериць ніколи не купуєте..
Горянка
525.10.11, 22:12Відповідь на 4 від Вітер-в-полі
Та не стільки проблема в гною скільки в консистенції.
Вітер-в-полі
625.10.11, 22:36Відповідь на 5 від Горянка
Во-во, тому я ніколи не купую порошків на грибах до зупи чи підливи, бо я знаю, що ті білі гриби зі Швеції, і знаю - скільки там протеїнів і продуктів життєдіяльності тих протеїнів, поки їх не засушили.